צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-03-11, 21:50   #30
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
כמו כל דבר בחיים, הכל מתחיל מקטן ואם הם פורשים כבר מההתחלה מבעיית חוסר התמדה וידע הם לא יתעניינו בתחום בהמשך, אם הם היו רואים תוצאות והדבר היה כה פשוט היית רואה הרבה יותר b.b בארץ ובעולם, אנשים רוצים חיים קלים ונוחים ולא מוכנים "לבזבז" זמן ואנרגיות על משהו שמצריך משמעת וסבלנות רבה.
אני יודע שאולי קשה לעכל אבל לא לכולם יש מספיק זמן\כוח\עצבבים או בכלל רצון לשלב אימונים בלוח הזמנים של השבוע.
וגם אנחנו יודעים שרק להתאמן לא יביא תוצאות צריך גם לאכול כמו חמור ולהתמיד בזמנים... לנוח... אל תטעו לא לכל אחד יש את הזמן לזה... ואני בטוח שעכשיו יבוא מישהו "אפשר לשלב אם אני מצליח אז כל אחד מצליח" אז זהו שלא.

וניגרי התשובה לשאלה שלך היא כן... רוב האנשים יגידו על התמונה הזאת "מגעיל, איכס זה יותר מדי" "מה אתה רוצה להגיע לדבר הזה?" ודרך אגב האנשים האלה לא שונים מבודיבילדרים.... בודיבילדרים נגעלים באותה מידה מהמונח הידוע והמעליב כן כן "שחיפים" בודיבילדרים חולים על המילה הזאת ומרבים לרדת על אנשים רזים ובמיוחד על דוגמנים...למה? כי יש להם טיפה מסת שריר והם זוכים ליחס מדהים ואתם לא אז ישר רגשי הקנאה משחקים תפקיד...או על איך נשים מעדיפות אותם שחיפים ורזים ויאדה יאדה יאדה היו בפורום הזה מיליוני דיונים על זה...
כמו שאני פעם הראתי למישהו תמונה של קולמן מ99 רק שנכנסתי לכל הקטע של פיתוח גוף והתלהבתי מישהו אחר אמר לי איכסהה גועלל נפששש סטרואידים ורידים בלה בלה בלה"
וואלה זכותו שיבושם לו אני לא אתחיל לשנוא אותו רק בגלל שהוא מסתכל על דברים אחרת.
קצת גלשתי מהנושא אבל אתם יודעים חח...