צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-03-11, 22:45   #13
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kip2ell צפה בהודעה
טוב, השתמשתי במחשבון והנה הנתונים-
לפי התפריט, בהנחה ואין ארוחת לילה (ארוחה 6), סה"כ קק"ל 1250
מתוכם 117 גרם חלבון, 24 גרם שומן ו-132 גרם פחמימה.

בנוסף שכחתי לציין שלפי המדדים ה- bmr שלי הוא בערך 1400 קק"ל.

יש לי שאלה נוספת, לאחרונה הגברתי את אימוני הריצה שלי ועכשיו אני רצה שלוש פעמים בשבוע כ- 7.5 ק"מ. הבעיה היא שלמחרת אני ממש רעבה, במיוחד בשעות הצהריים. למשל היום, ניסיתי לשמור על עיקרון אכילת ארוחות קטנות כל 3 שעות, כמו שהנחה אותי מדריך הכושר, החזקתי מעמד בתפריט עד הצהריים. כשעה לאחר ארוחת הצהריים - פשוט גוועתי, היה לי חשק עז לפחמימות, אז אכלתי פרוסת עוגה ו-2 עוגיות (זה מה שהיה במשרד באותו רגע וקרץ לי). זה ממש מתסכל אותי! אני ממש משתדלת להתמיד בתפריט והגברתי את האירובי כדי להגביר שריפת שומנים... רגעים כאלה ממש שוברים אותי.
בקיצור, האם זה טבעי - הרצון לפחמימות למחרת? מה עושים כדי למנוע ולא לחרוג מהתפריט? (יש לציין שאני אוכלת אחרי אימון ריצה ארוחה קטנה - מעדן ופרי או פרוסה לחם אחת עם גבינה 3%).

סליחה על החפירה ותודה על העזרה... :-)
בימים של האירובי תוסיפי אוכל , את מה שאת שורפת אין צורך להגדיל את הגרעון...זה רק יזיק.תוסיפי חלבון ופחממה ושומן , אם כלכך בא לך פחמימה(זה בסדר!) תוסיפי יותר פחמימה משומן למרות ששומן גם חשוב לעלות.אבל אם זה מה שיחזיק אותך בדיאטה וימנע ממך לאכול יותר ובזה לפגוע בתהליך ההרזיה זה עדיף.
כמו כן , לא צריך להתפרע עם האירובי , זה יעשה יותר נזק מתועלת , אבל כרגע 3 פעמים בשבוע זה סבבה לגמרי.
תיראי שאת עושה העמסות כל 9-10 יום..ביום של העמסה יהיה לך הרוב פחמימות , כמו כן זה מאזן חיובי ,ביום -יומיים האלה ככה שתתפנקי , זה יעזור לך גם מבחינה המטאבולית וגם נפשית.
אין בעיה אם בא לך לאכול גם עוגיות במקום לחם לדוגמא אם שתיהם באותם ערכים...מחקרים מראים שבאחוזי שומן גבוההים , כל עוד כמות החלבון גבוהה אין הבדל מבחינת ירידה במשקל בין פחמימות\שומן והסוגים שלהם.כמובן זה לא אומר שכל יום צריך לאכול רק עוגיות.
לגבי הרעב , יותר חלבון יעשה אותך פחות רעבה , תשלבי יותר פחמימות מלאות , שהן יש סיבים שיעזרו עם תחושת הרעב.

מקווה עזרתי פחות או יותר

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 13-03-11 בשעה 22:49.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט