צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-03-11, 17:48   #30
HeavyWeight
חבר פעיל

הסמל האישי שלHeavyWeight

ציטוט:
פורסם במקור על ידי heavyweight צפה בהודעה
בואנה אתה באמת ליידי-כוס.

"כי בתוכנית ss הוא עושה רגליים 3 פעמים בשבוע" - זו אחת הסיבות למה התוכנית טובה, אז מה אתה נותן את זה כחסרון ? עובדה שהשיטה עובדת ובסוף מרימים יותר (וגדלים יותר).

"אם בפיצולים הוא יתן 3 פעמים רגליים הוא ירים אותו סקוואט כמו ילדי הכאפות של ה-ss שלך." - אז שיתן וירים יותר ויגדל יותר. אהה רגע, אבל אז זה לא יהיה פיצולים... מה שמראה שבפיצולים זו בעיה. כמה חבל....

"בפיצולים עובדים על עוד שרירים
אז יש פחות תדירות על שרירים אחרים ולכן עולים בהם במשקלי עבודה פחות מהר זה די ברור
אז מה כולם כל כך מתפלאים ושוברים תראש איזה תוכנית לעשות."

צר לי להגיד לך אבל בפיצולים לא עובדים על שום שריר שבתוכנית fbw כמו ss לא עובדים - ההבדל זה שאצלכם מעבר לתכנון הלקוי של נפחים ועצימות נכנס גם קטע של בחירת תרגילים הזויה, קרי כל התרגילים המבודדים וזה למה אתם לא מתקדמים מהר.

רבאק ב-ss אפילו יש עבודה על טרפזים (כן כן...).

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
שכחנו שאתה כל היום עושה ניסויים על אנשים בחדרי כושר ועובד חצי שנה עם שתי אנשים
אחד שעושה ss ואחד שעושה פיצולים ואתה רושם את התוצאות בספר שלך שבטח הוא רב מכר
בכל העולם וזה המקצוע שלך וזה מה שאתה מתעסק.אף אחד לא יודע מי מתפתח יותר למה אף אחד
לא בדק, לא אתם לפחות,ותאמת אי אפשר גם לבדוק את זה, אתה לא יכול לקחת בנאדם לראות
כמה זמן הוא השיג תוצאות ולהשוות אותו למישהו אחר זה מטומטם לגמרי.
אז בוא אני אגיד לך שדווקא כל המתחילים שאני אימנתי שחלקם שחיפים מתים וחלקם צברו מעט קילוגרמים בתוכניות פיצולים למניהם לפני שבאו אלי, התקדמו הרבה יותר (גם במאסת שריר) מאשר ה"מפצלים" שהיו אצל המאמנים האחרים (וגם אלו שהיה להם נסיון קודם התקדמו הרבה יותר ביחס לאיך שהם התקדמו עם תוכניות פיצולים).

צה צה צה צה צה.