ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug
כי בתוכנית ss הוא עושה רגליים 3 פעמים בשבוע יא אדיוט, בפיצולים יוצא לו פעם אולי פעמיים
אז מן הסתם שהוא ירים יותר הרבה, לא צריך להיות גאון בשביל לראות את הטמטום הזה.
אם בפיצולים הוא יתן 3 פעמים רגליים הוא ירים אותו סקוואט כמו ילדי הכאפות של ה-ss שלך.
ומה כל ההשוואות האלה גם של סאבזירו עם הפלג גוף תחתון לעומת פלג גוף עליון, נו יש לך
רגליים יותר גדולות משלי (נגיד) אבל פלג גוף עליון שלי כמו שלך לא יהיה עוד 300 שנה אז מי
יותר גבר פה? אף אחד אז די עם ההשוואות המפגרות האלה.בפיצולים עובדים על עוד שרירים
אז יש פחות תדירות על שרירים אחרים ולכן עולים בהם במשקלי עבודה פחות מהר זה די ברור
אז מה כולם כל כך מתפלאים ושוברים תראש איזה תוכנית לעשות.ודרך אגב במשקל גוף עולים
מהר מאוד בפיצולים ומי שלא אז לא יודע להתאמן, מאז שחזרתי עליתי 9 קילו וזה בחודש וחצי,
הייתי אומר שזה מהר מאוד.
|
בואנה אתה באמת ליידי-כוס.
"כי בתוכנית SS הוא עושה רגליים 3 פעמים בשבוע" - זו אחת הסיבות למה התוכנית טובה, אז מה אתה נותן את זה כחסרון ? עובדה שהשיטה עובדת ובסוף מרימים יותר (וגדלים יותר).
"אם בפיצולים הוא יתן 3 פעמים רגליים הוא ירים אותו סקוואט כמו ילדי הכאפות של ה-ss שלך." - אז שיתן וירים יותר ויגדל יותר. אהה רגע, אבל אז זה לא יהיה פיצולים... מה שמראה שבפיצולים זו בעיה. כמה חבל....
"בפיצולים עובדים על עוד שרירים
אז יש פחות תדירות על שרירים אחרים ולכן עולים בהם במשקלי עבודה פחות מהר זה די ברור
אז מה כולם כל כך מתפלאים ושוברים תראש איזה תוכנית לעשות."
צר לי להגיד לך אבל בפיצולים לא עובדים על שום שריר שבתוכנית FBW כמו SS לא עובדים - ההבדל זה שאצלכם מעבר לתכנון הלקוי של נפחים ועצימות נכנס גם קטע של בחירת תרגילים הזויה, קרי כל התרגילים המבודדים וזה למה אתם לא מתקדמים מהר.
רבאק ב-SS אפילו יש עבודה על
טרפזים (כן כן...).