צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-02-11, 02:30   #47
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
ברור שלא תענה אתה יכול לענות רק על מה שנוח

אז אם ss מתמקדת בסקוואט אז למה בדיוק הפכתם אותה לתכנית המומלצת למתאמנים מתחילים?
אני מטרתי היא להשיג גוף פרופורציונאלי ומאסיבי אז אם הדגש הוא על פלג גוף תחתון למה לשות אותה לפיתוח גוף???
אתה בטוח שהפלצתי לו תרגילים שהוא לא צריך ומס' חזרות ללא משמעות? אתה באמת בטוח בזה? כי אם כן יש לי חדשות רעות לגבי ההבנה שלך באימון בני אדם
מין הסתם אפשר לפצל ובשלב מסוים [ולא כל כך מאוחר כמו שאתם חושבים] אפילו רצוי
עובדה...התכנית עובדת כך שבאימון b הרגליים מקבלות תוספת נפח ע"י הדדליפט...הפלא ופלא הרגליים גודלות יותר [נכון זה גם קשור לתדירות שבה עושים סקוואט אבל לא רק]

ידידי...אני מציע לך ללמוד עוד על אימונים לפני שתדבר פה על תחומים שאינם נוגעים לך [כמו פיתוח גוף]
עובדה למשל שקורן ורן הפסיקו לנסות לטפטף שטויות לחבר'ה פה כי הם הבינו שיש תכניות, שמה לעשות ,יותר מתאימות לפיתוח גוף
איפשהו ראית אותי מציע לבחור פה לעשות ss ?? פשוט ציינתי שהתכנית שהבאת היא גרועה ואין על זה ויכוח.
אני ינסה שוב הפעם תנסה לקלוט - כשאתה עושה ss אתה עדיין לא במצב להחליט לאיזה תחום אתה הולך, אתה פשוט צריך להתקדם בתרגילי הבסיס.

יפה אתה מתחיל להתקרב זה קשור גם לתדירות, אבל שכחת את העצימות כשאתה נותן למתאמן מתחיל נפח שהוא לא מסוגל להתמודד איתו אתה מזניח את עניין העצמות
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט