צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-02-11, 02:03   #43
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cortex צפה בהודעה
לכל שאלה שלך יש תשובה - א' כל שתדע מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון.
אף אחד לא אמר נפח כלכך נמוך, אבל לא לא צריך סתם לזרוק לו בתכנית תרגילים שהוא לא צריך עם מס' חזרות שפלצת באותו רגע ואין להם משמעות.
ומה זה השאלה הזאת אם הוא יכול לפצל או לא ? ברור שהוא יכול השאלה מה יותר יעיל.
בקשר לבנץ' הנמוך, ss ו מדקאו הם תכניות שמתמקדות יותר בסקוואט, הסקוואט הוא המלך בתכנית, אז ברור שיהיה פער ביניהם ( אגב לא אצל כולם יש פער גדול ), אבל אח"כ שעוברים לתכניות עם קצת יותר נפח בלחיצות, אז גם הלחיצות מתקדמות בהתאם וככה גם הגוף עליון גודל בהתאם.

לשאר השטויות אין כלכך למה להתייחס.
ברור שלא תענה אתה יכול לענות רק על מה שנוח

אז אם ss מתמקדת בסקוואט אז למה בדיוק הפכתם אותה לתכנית המומלצת למתאמנים מתחילים?
אני מטרתי היא להשיג גוף פרופורציונאלי ומאסיבי אז אם הדגש הוא על פלג גוף תחתון למה לשות אותה לפיתוח גוף???
אתה בטוח שהפלצתי לו תרגילים שהוא לא צריך ומס' חזרות ללא משמעות? אתה באמת בטוח בזה? כי אם כן יש לי חדשות רעות לגבי ההבנה שלך באימון בני אדם
מין הסתם אפשר לפצל ובשלב מסוים [ולא כל כך מאוחר כמו שאתם חושבים] אפילו רצוי
עובדה...התכנית עובדת כך שבאימון b הרגליים מקבלות תוספת נפח ע"י הדדליפט...הפלא ופלא הרגליים גודלות יותר [נכון זה גם קשור לתדירות שבה עושים סקוואט אבל לא רק]

ידידי...אני מציע לך ללמוד עוד על אימונים לפני שתדבר פה על תחומים שאינם נוגעים לך [כמו פיתוח גוף]
עובדה למשל שקורן ורן הפסיקו לנסות לטפטף שטויות לחבר'ה פה כי הם הבינו שיש תכניות, שמה לעשות ,יותר מתאימות לפיתוח גוף

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט