צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-11, 21:57   #1
yosixx
חבר מתחיל

ברירת מחדל עזרה|אני מתאגרף ויש לי כמה שאלות

שלום אני מתאגרף כבר 8 שנים וליפני כשבוע עברתי למיתחם אימונים מאוד רציני ויש שמה משקולות מוטות הכל ותוכנית מורכבת לא מתאימה למתאגרפים אחת הסיבות שאי אפשר להיתאושש ממנה בייחד עם אגרוף עכשיו לשאלה יש לי 3 אימוני משקולות בשבוע 2 אימונים מהשבוע אני מתאמן אחרי אימון אגרוף על היד,אמות והגב ועוד אימון שזה יום מיוחד רק למשקולות אז שמה אני מתאמן חזק על החזה כתפיים ויד אחורית בהמשך אני יראה פה תתוכנית..

עכשיו השאלות:
עם אני מתאמן משקולות כ40 דקות ואחרי זה ישר אני עובר לאגרוף לאימון של שעתיים מתי לשתות תאבקת חלבון אחרי המשקולות או אחרי האגרוף כבר?

למתאגרף אני מפותח בשרירים אבל האם אימון 1 בשבוע היה אפקטיבי לחזה ,ליד האחרוית,כתפיים?(אני גם עושה טיפה יותר סטים מהרגיל)

עכשיו התוכנית :
2 אימונים בשבוע:
יד קדמית:
כפיפת מרפק 3x8
פטישים 3x8
אמות 3x8 לא מכיר תשם של התרגיל הוא מעמידה עם 2 משקולות
גב:
חתירה עם משקולת יד 3x8
פולי אחיזה רחבה 3x8
פול אובר עם משקולות יד 3x8

אימון אחד בשבוע:

חזה:
בנץ' פרס 5x6
פרפר 4x8
בנץ' חיובי 4x8

כתפיים :
הנפות לצדדים 4x8
לחיצת כתפיים 4x8

יד אחורית
פשיטת מרפק עם משקולת יד בישיבה 4x8
פשיטת מפרק בעמידה 4x8

טוב זה קצת יותר סטים כי זה פעם בשבוע ואל תגידו לי ללכת למכון או להיתאמן יותר ימים אני לא יכול אני במישטר אימונים אני צריך תשובות ל2 שאלות ששאלתי התוכנית הביאו מישהו מקצועי שהתאים לכל אחד תוכנית לפי מה שמתאים לו אז אל תגידו לי זה לא בסדר תחליף תרגיל זה מה שמתאים לאימונים שלי
תודה רבה מראש על השאלות פשוט הזה של התוכנית בא רק באמצע השבוע ועד אז יש לי אימון 2 עם המשקולות
yosixx מנותק   הגב עם ציטוט