ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan
שכח את השטויות שאומרים לך פה.
תנוח ותחכה לאורטופד.אל תתנהג עם הגוף שלך כמו אידיוט.
עד אז תעבוד על פלג גוף תחתון.
|
איזה שטויות אמרו לו פה בדיוק?
1. אמרתי לו לעשות את הפרוטוקול פציעות במילים אחרות, רק בוורסיה יותר עדינה בלי לעלות במשקלים(מוט ריק) עד שהוא יראה פיזיותרפיסט שיאשר שאין פציעה חמורה/קרע חמור.
לא על כל דלקת צריך לשבור את הכלים ולהפסיק להתאמן לגמרי

הרבה פיזיותרפיסטים/אורטופדים חולקים אחד על השני ויש חלק שבפרובוקציה הכי קטנה לגוף ודלקת, יגידו להפסיק לאמן את הפלג גוף הפצוע ולנוח חודש עם משחות ומתיחות.
בכל מה שקשור להתאוששות שלא מצריכה ניתוחים/התערבות כירורגית אני סומך על בנאדם ש50 שנה מאמן איך להרים משקולות וראה כל דבר אפשרי מאשר פיזיותרפיסט שבמקרה הטוב מתאמן בחדר כושר קבוע.
2. אמרתי לו שכדי שהכתף תחזיק מעמד הוא צריך לשפר את הטכניקה בבנץ' וגם כתבתי מה רלוונטי, איפה רוב האנשים טועים וגם השריר שסביר להניח נפגע אצלו(אם תעשה בדיקה תשאל איזה שריר באמת נפגע או גיד יהיה מעניין לשמוע).
מכל זה אני אשמח אם תכתוב איפה ה"שטויות"
אבל אני מניח שהייתי צריך לכתוב "לך לרופא", הוא היה נח 5 שבועות עם 0 התנגדות על הפלג גוף העליון, חוזר לעשות בנץ', ואחרי חודשיים נפצע שוב

__________________

SHUT UP AND SQUAT

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr