אשכול: DUCATI999
צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-03-06, 00:25   #62
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
Originally posted by OMRI-TURBO@Mar 14 2006, 05:14 PM
הבעיה דוקאטי שאתה לא יכול להסתכל על המאסה עכשיו ולדמיין אותה חטובה כי זה לא יהיה עשיתי לך חישוב מדוייק פחות או יותר של כמה תירד, בשביל הקטגוריה של ה-75 קילו בוגרים זה לא יספיק בשביל להגיע מקום 1,2,3 אבל אולי באמת בשביל הנוער תוכל להתמודד הכל תלוי איך תראה אחרי החיטוב ואיזה סייקל תעשה תוך כדי, ובשביל מה אתה רוצה להתחרות ב-IFBB בשביל שלא יהיו אנשים על הבמה?
סתם סתם, תראה IFBB תצרך לעמוד מול אנשים ששקולים גם 95 קילו כי אין שם קטגוריות משקל, חוץ מזה שאם עמית ספיר מתחרה לא תצליח לנצח אותו, אבל שוב ניסיון זה דבר חשוב מאוד אז אתה יכול להתחרות לא ביג דיל אם לא תצליח זה פעם ראשונה סך הכל.
בכל אופן אני אישית פרפקציוניסט לא הייתי עולה על שום במה לפני שנתיים שלוש של סייקלים טובים,אבל זה רק אני.
טוב נחכה לתמונות של הערב! עצה שלי תגלח את השיער מה הבעיה? אני מוריד הכל גם בחורף ,קיץ מזה משנה?
עומרי ידידי, באופו נדיר וחד פעמי, אתה טועה ומטעה.
באי אף בי בי יש קטגוריות, בתחרות מר ישראל.
בתחרויות האזוריות אין קטגוריות.
וזה לא שאני מעודד את הבחור ללכת לאי אף בי בי, אני הרי עזבתי את האיגוד ועברתי לנאבא, לאחר שלקחתי שם תחרות.
בכל אופן הוא לא יתחרה נגד עמית ספיר ולא נגדי או נגד לבנה, אל תפחידו את הילד.
הוא יתחרה בקטגוריית הגיל שלו, ואם זה יהיה בנאבא זה אומר נגד שי והדר מהצוות שלנו, וזה כבר אומר שיהיה לו נורא קשה.
מעיון בתמונות אפשר להתרשם לגבי פוטנציאל טוב, ובהתחשב בגיל הייתי נותן ציון טוב מאוד על עניין המאסה.
השאלה הגדולה היא איך הבחור יראה אחרי החיטוב.
כמו שאומר כפיר מהצוות של גיל, אנשים משתנים לגמרי אחרי שהם מתחטבים, יש כאלה שמאבדים הרבה "גוף" ונהיים חצי בנאדם, יש כאלה שמתחטבים יפה, ויש גם כאלה שאחרי החיטוב אתה רואה שהשריר לא מספיק איכותי, ובעצם חלק מהמאסה הייתה אשלייה.
אני כמובן לא אומר שזה מה שיקרה איתך.
אני יכול רק לברך אותך על כוונותיך להיכנס למעגל התחרויות, אני אומר: לך על זה במלוא הנחישות, ותראה שכר לעמלך.
בהצלחה!

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט