צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-02-11, 22:04   #32
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
חחח 100 בתזונה...אתה צודק בהחלט, לא כל מי שמקבל ציון גבוהה מבין ויודע את החומר!!! לא כל מי שקיבל תעודה יודע להדריך!!! תחשוב רגע אביב אח שלי, אם כאלה מתחרים (על 25% שומן ויותר) לא היו מגיעים להתחרות יכול להיות שהיו מבטלים את התחרויות האיזוריות ולא הייתי צריך לטרוח לצאת מהבית לכל אותן תחרויות שלרוב מגיע אליהם מתחרה אחד בשייפ לתחרות והשאר בשייפ ללרדת בגדול! לא מבין מה הטעם לעלות לבמה לא מוכן, למה?! אני תמיד אבין ואכבד את זה שיעלה שמן בפעם הראשונה בחייו מחוסר נסיון אבל בפעם השנייה אתה חייב לעלות בשייפ המתאים ושום תירוץ לא יתקבל!!! כנראה שלכל אחד יש את "המשקפיים" שלו והוא רואה את המציאות בצורה לא נכונה וחבל. יש כאן תחרות, יש כאן פרמטרים שחייבים לעמוד בהם, יש כאן ציבור קהל, יש לך ה-b.b מחוייבות להגיע בשייפ תחרות אחרת אתה רק הורס ופוגע בספורט היפה הזה ובעצמך. זו דעתי האישית ואני לא בא להחליט למישהו או לפגוע פה במישהו באופן אישי.
שמע אני לא בא להתווכח או משהו אני מכבד אותך עברתה הרבה יותר ממני אבל אני רק אומר את דעתי מה שאני חושב זה שבארץ שלנו שהתחום הזה לא כזה מפותח צריך להתרכז במר ישראל זה מה שחשוב עכשיו אם אני יתכונן למר צפון כמו שצריך זה רק יפגע בי במר ישראל אז ככה שאני לא רואה סיבה לקרוע תתחת לתחרות שגם ככה בדרך כלל מגיעים 5 6 מתחרים וזה הורג אותי את כל האלה שזורקים "צריך לבוא מינימום 5 6 אחוז שומן" אנשים חושבים שזה בלחיצת כפתור יש פה תהליך ארוך וקשה שלוקח מלא זמן והרבה כסף להתכונן כמו שצריך ולעשות אותו פעמיים בשנה עם התנאים שלנו לא נראה לי הגיוני ואפשרי ככה שמה שאני אומר שזה לא רע שיש תחרויות כאלה סך הכל זה אחלה מפגש של כל החברה אז אני לא אומר שאפשר להגיע כמו אשה בהריון זה אנשים עושים מעצמם צחוק אבל בכללי הכל היה יפה והיה אחלה אירוע

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט