צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-02-11, 16:09   #24
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
אופיר מה עם הבחור שקיבל 100 בתזונה?
חחח 100 בתזונה...אתה צודק בהחלט, לא כל מי שמקבל ציון גבוהה מבין ויודע את החומר!!! לא כל מי שקיבל תעודה יודע להדריך!!! תחשוב רגע אביב אח שלי, אם כאלה מתחרים (על 25% שומן ויותר) לא היו מגיעים להתחרות יכול להיות שהיו מבטלים את התחרויות האיזוריות ולא הייתי צריך לטרוח לצאת מהבית לכל אותן תחרויות שלרוב מגיע אליהם מתחרה אחד בשייפ לתחרות והשאר בשייפ ללרדת בגדול! לא מבין מה הטעם לעלות לבמה לא מוכן, למה?! אני תמיד אבין ואכבד את זה שיעלה שמן בפעם הראשונה בחייו מחוסר נסיון אבל בפעם השנייה אתה חייב לעלות בשייפ המתאים ושום תירוץ לא יתקבל!!! כנראה שלכל אחד יש את "המשקפיים" שלו והוא רואה את המציאות בצורה לא נכונה וחבל. יש כאן תחרות, יש כאן פרמטרים שחייבים לעמוד בהם, יש כאן ציבור קהל, יש לך ה-b.b מחוייבות להגיע בשייפ תחרות אחרת אתה רק הורס ופוגע בספורט היפה הזה ובעצמך. זו דעתי האישית ואני לא בא להחליט למישהו או לפגוע פה במישהו באופן אישי.

רוצה להיות באדיבילדר? כדאי שתתחיל כבר מהיום הראשון שאתה מגלה חרמנות, אחרת זה מאוחר מידי וחבל!!!
השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!!
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט