צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-02-11, 19:57   #5
Melamed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
מה רע בשומן?אז ככה.
א.כשאתה לא יודע כמה יש,אתה יכול לחרוג בקלות את המאזן הקלורי החיובי(יותר מדי)
ב.להגזים עם שומן וללכת איתו כאילו אין מחר..כרגע זה וואו וקלוריות ושרירים..אבל שתגיע לגיל יותר מבוגר אתה תצטער על זה שלא הקפדת על הדברים שמחוץ לבודיבילדינג.אנשים מתים מזה,משפחות בוכות על זה..אפשר לאכול יותר בריא ולעלות במסה,רק תהיה מודע לעניין שכמות גדולה של שומן שאתה מכניס נדבקת לך לעורקים ומצרים אותם,וביום מן הימים שתקום בבוקר עם לחץ דם גבוה יהיה לך אוטם שריר הלב ואז תדבר.
ואני ממש לא הסתומות מהתוכניות בוקר על תזונה..וואלה בכיף ג'אנק פוד והכל,אבל לא להגזים,לא להעמיס כמו מפגרים כי סה"כ אף אחד לא רוצה לקבל התקף לב בגיל 40.
א. מי דיבר פה על מאזן? ברור שאם הוא מוסיף שומן הוא מקצץ מדברים אחרים כי בשומן יש יותר קלוריות.
שומן זה דבר טוב לא יודע איך הכנסת לפה את המאזן, בסופו של דבר הוא מגיע לסה"כ קלוריות שהוא צריך ובוחר מאיפה הם יבואו והוא לא צריך לפחד מהשומן.
ב. ישנם גם שומנים טובים אני מניח שאני לא צריך להסביר לך כי אתה יודע יותר טוב ממני.
השומן שצריך להימנע ממנו זה הטראנס שהוא פשוט לא מועיל בכלום, לא רואה בעיה עם צריכה 1 גרם שומן על כל קילו בגוף ואפילו יותר (שזה מה שאני עושה), פשוט מקבל תוצאות טובות יותר שיש עוד שומנים ..
שומן זה דבר חשוב והרבה אנשים לא מבינים את זה כי חושבים שזה "משמין" ולך תתקן עולם שלם שחושב ככה.

לסיכום אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי .

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dorbs צפה בהודעה
מה זה "הוואי שייק" ? Hawai shake ??
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט