ציטוט:
פורסם במקור על ידי hadash
אני לא טוען שאני אל יווני או משהו כזה
אבל אני מתאמן בצורה חזקה מאד , שאני לא רואה אנשים מתאמנים
ואני אוסיף , יכולתי להיות יותר טוב בכל תחום של ספורט , אבל אני רוצה להיות סבבה בכל ובגלל זה אני לא מגיע להיות הכי טוב שיש בתחום מסויים.
אבל אני לא מכיר עוד אנשים שטובים גם בסיבולת , גם כוח מתפרץ , גם משקלים מכובדים , וגם בכל סוג אירובי שהוא.
בדרכ אנשים במשקל שלי לא יכולים לרוץ טוב , מהר ולאורך זמן.
בכל מקרה היום נשקלתי 83 , והדדליפט שלי היה 270 rm1 , הפתעתי את עצמי אפילו
תראה לי פה אדם שמרים משקל כזה על משקל גוף כזה , סקואט 210 rm1.
הצלחתי 5 הנפות עם 90 קילו מעל הראש שגם מזה הייתי מבסוט.
ואחרכ כשעשיתי מתח , עשיתי בלי משקל עלי בפרונציה , סט ראשון הצלחתי 44 עליות נקיות.
עשיתי סוג של קרוספיט עם המתח ודדליפט של 100 קילו 40 סטים מכל דבר עם חצי דקה מנוחה
כל פעם מקסימום מתח שהצלחתי , התשתי את עצמי ברמה שבסט האחרון של המתח הצלחתי רק 4!
אתמול עשיתי אימון חזה , הצלחתי בסוף כל האימון , לעשות סט של 510 סמוך קומים עם גג 3-4 שניות הפסקה בין אחד לשני , לקח לי 25 דקות אבל סיימתי הכל.
שלשום רצתי 27 ק"מ בשעה ו38 דקות.
ומחר יש לי יום רק אירובי 10 ק"מ שחייה ואחרכ 21 ריצה.
זה נקרא מבחינתי להתאמן קשה , כשאתה מסיים אימון ומרגיש שאתה אוטוטו מאבד את ההכרה.
ודא , לא מעניין אותי להוכיח לאף אחד פה עם סרטון כלום
כבר יצא לי לפגוש 4 אנשים שלא האמינו לי , שהוא מהפורום פה במקרה באחד המכונים , ואחד מהם פגשתי בצבא
היו בשוק כשראו שזה אמיתי ,ומאז הפסיקו להגיב פה ולקטול.
אני לא מתעסק בשטויות
|
עם כל הכבוד, בינתיים רואים ממך רק זיוני מוח.
תעלה סרט אחד של כל הזיוני שכל האלה ותשתיק את כולם, אתה כבר 10 שנים בפורום ו10 שנים אומרים לך את אותם המשפטים האלה ועדיין שום דבר לא קורה.
אם אתה כזה תותח וכזה הכל, למה אתה לא עוסק באיזהשהו ספורט? אני לא מדבר על איגרוף מול שק איגרוף או באיזה קקה נידח. למה אתה ג'ובניק מעפן בבא"ח גולני ולא עושה תגיבוש ועובר אותו ובקלות (כי אתה תעשה את התיזוזים שלהם כל הלילה עד שפשוט ימאס להם לתזז אותך) והולך לפלס"ר?
בינתיים רק דיבורים.