ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מממששש אוהב אנשים שמדברים מאחורי המסך בלי לדעת באמת מי הם האנשים שנמצאים מאחורי כינויים
ילד...אתה מביך את עצמך בדברים שאתה אומר ושאתה חושב שאתה איזה הוט שוט...באמת אתה כל כך טועה בכיוון שלך לגבי הרוב [טוב חוץ מיואש]
צא מהסרט זה כולה פורום כולה מקום שאפשר לדבר שטויות ולהתנהג כמו ילד מפגר בלי שזה ישליך שום דבר על החיים שלך [כן המטרה הראשית היא עדיין לחלוק ידע וניסיון עם אחרים]
מעציב אותי דווקא אנשים כמוך שתופסים את עצמם הרבהההה יותר מידי ברצינות במיוחד ובמיוחד בפורום ווירטואלי
תשיג עמוד שידרה
|
אני לא תופס מעצמי הוט שוט ולא כלום ומשום מה לא מובך מהדברים שלי ומצחיק שאתה קורא למישהו בגיל שלך ילד. בכל מקרה אני לא מסתתר מאחורי כינוי ויורד על ילדים קטנים וחלשים ממני בפורום או מנסה להתעמת עם אנשים שאני מקנא בהם רק שאני ארגיש יותר טוב עם עצמי. אגב היפרטרופי לא דיברתי עליך בדוגמאות שנתתי אבל כל הכבוד שאתה יוצא להגנת חבריך (ואני לוקח ברצינות מידי?) ועמוד שדרה,בנתיים לא אני זה שמלקק לשלד את התחת (הוא כמעט הביא בחורה עם משפט פתיחה "יש לי סרטן" ) בכל מקרה זה שזה רק פורום זה טוב ויפה אבל הגיע הזמן שהחבר'ה האלה יירדו מהעץ ויפסיקו עם התגובות המפגרות שלהם.