צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-02-11, 02:36   #33
קפטן שלד
משתמש רגיל

[quote=nadavmoore;1061000]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד צפה בהודעה
היי לך פשוש

בהיותך דביל, כתבת כאן ערימה של שטויות בהתבסס על הודעות באינטרנט שלפיהן קבעת באופן נחרץ כי האנשים כאן (שאני אגב בתור קצין המודיעין הראשי וראש זרוע המודיעין יודע מה כל אחד מהם עושה) לא יוצאים וחסרי חיים. כמובן שאין לך מושג על מה אתה מדבר (מלבד אחד שאני כרגע לא אתפס אליו כי ירדנו עליו מספיק בתוך הקליקה) ולכן יצאת ליצן בראש גלי!

אי לכך ובהתאם לזאת, ובהיותך יוצא לפאבים של תלאביבים מסריחים (האוטו אחי! אתה בא גם ל"שכן" אחי?) אתה כנראה זה שמסכן כאן ולכן כשתבין משהו מהחיים שלך, בין אם זה באימונים ובין אם זה בלהיות גבר (ולא, תל אביבי זה לא גבר, זה קוקסינל) אתה מוזמן להגיב שוב ולתקן את עצמך.

עד אז, ביי לך פשוש [/QUOTEy

אז בתוך היותך קצין המודיעין אני אפנה אליך , א. אני לא תלאביביי וגם כשגרתי לבד העדפתי לגור בהרצליה.
ב. העובדה שאתה מדבר על עצמך בגוף שלישי ועוד בכינויי שלך בפורום (בסרטונים ובפורום עצמו) מוציאה אותך ילד חסר חיים.
ג. זה שאתה מכיר את המקומות האלו וצוחק על אנשים שהולכים לשם זה כנראה מתסכול כי לא עברת סלקציה אם כבר היית מדבר על הגלינה וכל המועדוני דאנס ברים המסריחים שאנשים שם באים בשביל הפוזה מילא, אבל דווקא הפאבים שיש שם עוד אנשים סבבה עליהם אתה צוחק, טוב זה כנראה כי אתה תמיד רואה את המקומות מבחוץ (תנסה לבוא פעם לא מריח ממג'יק שים בושם או משהו אולי תכנס)
ד.היפרטרופיה אם אתה רוצה להוציא אותו גבר , תתן משהו פחות פתטי מזה שמישהי תשים עליו כי יש לו סרטן. אין בזה שום דבר מצחיק זה אפילו די עלוב ומוכיח את הטענות שלי.
ה. בהצלחה בפסיכומטרי.

SGP: זה שהם משקיעים בפורום לוגים ופורום כוח לא נותן להם לגיטימציה להרוס את שאר הפורום, לצחוק ולזלזל בבילדרים ובאנשים בכלל.
וזה שיש אנשים שכותבים מה שאמרת , מבטיח לך שגם אתה היית כזה אם לא היית מכיר את הפורום לא בטוח שהיית מגיע לידע שאתה הגעת אליו ולהסתלבט על אנשים כאלו לא יוביל אותם לשום מקום חוץ מלהרגיש יותר טוב עם עצמם .אבל יש דרך מסויימת להגיב יש תרבות דיון אם מישהו כותב דבר כזה אפשר להסביר לו בנועם ירצה יקח את העצה לא ירצה לא ייקח.
הכי מצחיק שמגיעים אנשים כמו חדש או ליידי באג והם ייחפשו כל פינה קטנה לתפוס אותם על שקר כדי להרגיש טוב עם עצמם שבעצם היו מתים להיראות כמוהם והעיקר שהם לא מעלים תמונות של עצמם אבל כן נכנסים לראות אנשים בלי חולצה. ומרוב קנאה לדוגמא סאבזירו עושה לעצמו פאדיחות ורושם שליידיבאג עשה פוטושופ על עצמו בשביל להגדיל את היד האחורית.

מרוצה מהתיקון שלי? קצין המודיעין של קבוצה ללא חיים?
לא אתה עדיין מזיין ת'מוח בלי סוף. יאללה כפרה תצטרף לרשימה