ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
סאב שכחת את כל ה קקקקקקקקקקקקק, טטטטטטטטטטטטטט, טרול טרול טרול
פתיחת הודעות של "כנס למסנג'ר" ושטויות כאלו.
אולי יש לכם ידע בכל מה שקשור לתוכניות כוח אבל מעצם התגובות שלכם אפשר להבין שחוצמזה אין לכם כלום , לא חיים ,לא חברים (מזל שיש את הפורום שמצאתם לכם חברים חדשים) שלא נדבר על בחורות או חברה ואתם נכנסים לפורום בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמכם. והכי אני מרחם על הילדים בני 14-16 שעוד מקשיבים לכם ומתנהגים כמוכם. אז חוץ מלסגוד לריפטו ואיש הלילה ולאכול במג'יק תנסו אולי פעם אם אתם כבר באבן גבירול ללכת לאחד הברים אני ממליץ על האוטו תשתו קצת בירה תתחילו עם בחורות אולי ירד לכם התסכול(למרות שאולי משם בא התסכול שבחורות לא שמות עליכם למרות שאתם עושים סקוואט 180 קילו ודד ליפט 200 אבל אם זה המקרה לכו לפוסיקט) ותתנהגו כמו בני אדם בפורום.
|
צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק סתם סתם
הדחף הראשוני שלי היה להשפיל אותך ולהגיד לך כמה אתה טיפש בזה שאתה מייחס לצחוקים בפורום כזו חשיבות וזה ש"איבחנת" את ההרגלים המיניים והסוציאליים פה של החברים על סמך כמה הודעות שקראת מראה כמה אתה חסר חיים + קנאי +אימפוטנט בפוטנציה..אבל עזוב אני לא אעשה את זה
הם מגיבים בצורה כזו כי רוב האנשים פה טיפשים שרק מחפשים חיים קלים בלי שום רצון ללמוד את העובדות בעצמם לחקור ולהגיע למסקנות הנכונות ובגלל זה כל הודעה שניה פה היא סטייל "המאמן שלי אמר לי לשלב מאסה וחיטוב הוא ס1ס אחייי הוא יודע מה הוא אומר איזה תוכנית abcdefg אתם ממליצים לי לעשות?" כשחיפוש פשוט בנעוצים ולקרוא כמה מאמרים באתר היו מלמדים אותם כמעט כל מה שהם היו צריכים לדעת ורוב האנשים האלה ממילא ילך עם הראש בקיר בסופו של דבר אז למה להשקיע כשהבנאדם ששואל לא מוכן לפתוח קצת תראש ולהשקיע בעצמו..
תעבור על הלוגים של אימוני כוח תראה את הרמה של ההשקעה פה באנשים בלתקן להם את הטכניקות,לבנות להם תוכניות יעילות עם חלוקה נכונה של נפח ועצימות ,חולקים ידע ונסיון של שנים עם סימוכין ומחקרים ודיונים עשירים..ואז תחזור להגיד שהם הורסים תפורום