ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
סאב שכחת את כל ה קקקקקקקקקקקקק, טטטטטטטטטטטטטט, טרול טרול טרול
פתיחת הודעות של "כנס למסנג'ר" ושטויות כאלו.
אולי יש לכם ידע בכל מה שקשור לתוכניות כוח אבל מעצם התגובות שלכם אפשר להבין שחוצמזה אין לכם כלום , לא חיים ,לא חברים (מזל שיש את הפורום שמצאתם לכם חברים חדשים) שלא נדבר על בחורות או חברה ואתם נכנסים לפורום בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמכם. והכי אני מרחם על הילדים בני 14-16 שעוד מקשיבים לכם ומתנהגים כמוכם. אז חוץ מלסגוד לריפטו ואיש הלילה ולאכול במג'יק תנסו אולי פעם אם אתם כבר באבן גבירול ללכת לאחד הברים אני ממליץ על האוטו תשתו קצת בירה תתחילו עם בחורות אולי ירד לכם התסכול(למרות שאולי משם בא התסכול שבחורות לא שמות עליכם למרות שאתם עושים סקוואט 180 קילו ודד ליפט 200 אבל אם זה המקרה לכו לפוסיקט) ותתנהגו כמו בני אדם בפורום.
|
היי לך פשוש
בהיותך דביל, כתבת כאן ערימה של שטויות בהתבסס על הודעות באינטרנט שלפיהן קבעת באופן נחרץ כי האנשים כאן (שאני אגב בתור קצין המודיעין הראשי וראש זרוע המודיעין יודע מה כל אחד מהם עושה) לא יוצאים וחסרי חיים. כמובן שאין לך מושג על מה אתה מדבר (מלבד אחד שאני כרגע לא אתפס אליו כי ירדנו עליו מספיק בתוך הקליקה) ולכן יצאת ליצן בראש גלי!
אי לכך ובהתאם לזאת, ובהיותך יוצא לפאבים של תלאביבים מסריחים (האוטו אחי! אתה בא גם ל"שכן" אחי?) אתה כנראה זה שמסכן כאן ולכן כשתבין משהו מהחיים שלך, בין אם זה באימונים ובין אם זה בלהיות גבר (ולא, תל אביבי זה לא גבר, זה קוקסינל) אתה מוזמן להגיב שוב ולתקן את עצמך.
עד אז, ביי לך פשוש