לא שומר על תזונה.. אוכל כשאני רעב 3 ארוחות ביום אם אני יכול אז פעם ב4 ארוחות האחת אבל קטנה...
אני הולך לישון ( כרגע) ב4 בבוקר מתעורר ב-2 אוכל ארוחת בוקר 4 טוסטים עם סימפוניה זיתים ככה ויוגורט ודוחף גם שוקו
אחרי זה באיזה 5-6 אני בזמן האחרון אוכל המבורגר בלחמניה אבל לפעמים אכלתי חזה עוף עם אורז כזה או שניצל של מאמא עוף או סנדוויץ עם רוסטביף או בשר בקר ובלילה אוכל חביתה ועוד משהו עד שמספיק לי...
בקשר לאימון אני לא מתאמן, ניסיתי פילאטיס אבל גם לא התאים לי לא יכולתי , כאב לי .. אני ניסיתי לפני שבועיים שכיבות שמיכה לא הצלחתי לעשות 1.. וזה היה בכאבים מטורפים..
חלק מהכאב אצלי, ואמרתי את זה.. זה שאני יודע שאם ההיתי יכול להתאמן הייתי יכול להגיע רחוק..
חוץ מזה, תאמין לי שהסיפור הזה יותר קשה ממה שאתה חושב, אני לא הייתי ככה שופך תלב.. ב-4 שנים האלה הייתי אצל פסיכולוגים בגלל שעשיתי בעיות כי הרופאים אמרו שאין מה לנתח ויהיה בסדר אבל אני אמרתי לכל הסביבה שלי, להורים שלי לכולם שזה מחרפן אותי אני לא יכול לעשות כלום עם יד שמאל ואף אחד לא לקח אותי ברצינות.. הם אמרו לי אתה נראה מצויין יש לך בעיה אחרת והיא יותר בראש, לך לפסיכולוג שיוציא אותך מזה..
תחשוב, אתה ספורטאי מצטיין כל ספורט הוא פשוט לך, אתה שובר את העצם בריח וגם פורק את המפרק scj שמתחבר לעצם החזה.. עכשיו על הנייר זה רק שבר אבל איך שזה משפיע על בנאדם שהיה רגיל להיות כל כך ספורטיבי זה אין מה לתאר.
אתה לומד את הגוף שלך מחדש, מה מכאיב ומה לא, היה לי גם כאבי גב תקופה ארוכה בגלל האי סימטריה שנוצרה, לא יכולתי לישון על הצד ( עדיין) היה לי קשה לישון בלילה בגלל כאב , מה לא.
כאילו לקחו לי את כל מה שאני אוהב.. וכל מה שבנאדם צריך בשביל להיות מאושר. ואף אחד לא מאמין לו שזה כזה קשה...
כיום מצבי הרבה יותר טוב מן הסתם ואני אומר לעצמי כל יום שיש לי מזל שאני עדיין בריא, לא שמן נראה טוב, עדיין יכול לקיים יחסי מין ובעזרת השם יום יבוא ואני אמצא מישהו שיתקן את זה.. אבל כרגע אני לא נותן לזה להשפיע עלי כמו שזה השפיע לי על היום יום.. ותאמין לי שאני אומר דברים פה מהלב ואם אני אומר שאני לא מתאמן אז אני באמת לא מתאמן
נערך לאחרונה על ידי crowned, 07-02-11 בשעה 20:48.
|