צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-02-11, 20:24   #18
Danielo
חבר פעיל

עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי

לפי דעתי יש הרבה מה ללמוד מהחברה של אימוני כוח,ונכון לא צריך להיות מקובעים בגישה מסויימת.
אבל מה לעשות יש הרבה אנשים שלא מתאים להם תוכנית כוח,קחו לדוגמא אותי אני מתאמן בבית,אין לי איפה להיכשל,
ואני נלחם עם עצמי לאכול כמה שיותר,להגיע ל2500-300 קל'.בתוכנית כוח האימון הרבה יותר אינטנסיבי וצריך לאכול הרבה יותר.צריך ללמוד את התרגילים,(אני אישית כל הזמן מתרגל את הסקוואט lb)ואין מצב להישאר יחסית חטובים.
בקיצור,לא לכולם זה מתאים לפי דעתי.אני גם די מבין את ההסטלבטות הקבועה על כל ליצני המכון,כי אני מפצל.
ואני רואה מליון ליצנים בבית ספר,שלא יודעים להתאמן,ולא מתקדמים ואני מתאמן בבית והם במכון פה בעיר וההתקדמות שלי פי כמה וכמה גדולה.אבל לא צריך לשלול לגמרי את הפיצולים,התוכנית שלי למשל,כוללת סקוואט,בנץ',בנט אובר,מתח והשאר הם תרגילים מבודדים.לחיצת כתפיים,חתירות וכו'.אני לא מבין מה רע בתוכנית כזאת בטווח של 10-12 חזרות.
בקיצור,יש הרבה מה ללמוד מאנשי אימוני הכוח,אבל לא צריך לכפות על כולם לעשות תוכנית כוח.ולא צריך לקטול כל אחד שפותח פוסט על תוכנית פיצולים,אני גם בטוח שמפצלים לא יגיבו כי יצלבו אותם ישר.(מקווה שזה לא יקרה לי חח)
אה,ועוד משהו,גישה חברותית ולא גישה מתנשאת גם בביקורות בונות.