[שלום, אני עוקב כבר כמה זמן אחרי האתר והתחום .. אני לפני 4 שנים שברתי את העצם בריח בצד שמאל מי שמכיר העצם שמעל החזה.. העצם הארוכה.
העצם התאחתה לי עם קיצור של 2.5 ס"מ ודפורמציה.. זתומרת שהשרירים שם יותר קצרים .. לדוגמה החזה בצד שמאל אם זה העליון ועם זה כל החזה קצרים יותר ופחות רחבים בצורה ניכרת.. מה גם שמפרק הכתף שלי לא מתפקד שם כמו שצריך בגלל שהעצם עלה לי על השריר ולכן זה לא נותן לי תנועה חופשית של המפרק..
מאז שאני קטן הייתי ספורטאי ואני יכול להגיד שהתאונה הזאת עשתה לי חיים קשים.. עברתי בין רופא לרופא. מומחי כתף מה לא. אמרו לי שאי אפשר לנתח אחרי שהשבר כבר התאחה, זה מסוכן ושיהיה בסדר.
כמובן אני אחרי הרבה זמן של פיזיוטרפיה שלא עזרה מי יודע מה.. כל תנועה של היד שגורמת למפרק של הכתף לזוז עם זה קדימה אחורה.. לצד ומלעלה הרבה יותר טוב כי הכתף די נשארת במצד נייטרלי...
אבל כל תנועה כזאת זה כאבים והגבלה מטורפת.
הקטע הקשה שאתה רוצה לעשות מליון דברים ואתה פשוט לא מסוגל. מדבר כל כך קטן, שבר מסכן יכול להשפיע כל כך הרבה על בן אדם.. בכל מקרה המטרה שלי היום זה מתישהו לחסוך את הכסף וללכת למומחה בעל שם עולמי בתחום בחו"ל שינתח את זה, כי אין דבר שהוא בלתי אפשרי אם רוצים.. אני צעיר ונמאס לי לחיות לא כמו שאני באמת יכול. עברתי הרבה קשיים ב-4 שנים האלה אבל אני עכשיו במקום הרבה יותר טוב ואפטימי..
אני לא יכול להתאמן אבל יש לי המון ידע מקריאה, אני לפעמים מנסה לעשות שכיבות שמיכה ואני משלם על זה מחיר, מה שמסתכל פה הכי הרבה שאתה אומר לעצמך, פאק אתה צעיר שכיבת שמיכה אחת אתה לא מסוגל מה נהיה?
גם מה שמסתכל אותי מאוד זה שאני אומר לעצני שאם לא היה לי את הדבר הזה הייתי לוקח את הגוף שלי ואת עצמי למקומות אחרים, ואני בטוח בזה. אני לא עושה עם עצמי כלום, לרוץ כואב לי, אני רוב היום על התחת ובסופי שבוע במסיבות, אני באפס פעילות וזה מחרפן אותי. אני באמת מאמין שאני מתישהו אתקן את זה, אני לא מוותר..
בכל מקרה אלה התמונות, וסליחה על החפירה

[/IMG]
טוב פה אפשר בבירור לראות את הכתף השמאלית הביתית ואת ההבדל המאוד ניכר בין הכתפיים. אפשר לראות גם שהמפרד של הכתף בצד שמאל לא רוצה לצאת החוצה. העצם עולה עליו
[

רפוי פה

[/IMG]
אני מצטער על האיכות תמונה, היא באמת נוראית.. והיא לא מראה את הניגודים האמיתיים.. בכל מקרה אני מעלה את זה כי זה גם מתוך באסה ותסכול שאתה אומר לעצך שאתה יכול לעשת כל כך הרבה יותר,אבל לא נותנים לי צ'אנס, אף אחד