ציטוט:
פורסם במקור על ידי anabol
ליצן, אתה צודק.
אבל יש הבדל בין לקדם לבין לשקר ולמשוך לקוחות בכוח ואז להטעות אותם.
ספורטפארם מפרסמים מוצרים שאין להם במלאי או אין להם בכלל במחירים מאוד נמוכים, אתה מגיע לחנות שלהם, ואז המוכר בספורטפארם אומר לך =אין את המוצר / המוצר גרוע / זבל.... ומנסה להעביר אותך למוצר אחר ומנצל בעצם המצב שאתה כבר הגעת.
זה לא לעניין וזאת הטעיה.
כל עסק צריך למכור מה שטוב לו, אבל יש דרכים לעשות את זה ולא בצורה כזאת מגעילה.
ספורטפארם בקצב הזה יפשטו רגל, זה עיניין של זמן, אני שומע מהרבה לקוחות וחברים שניסו ליצור קשר וקיבלו תגובה מאוד שלילית... הם עושים ספאמינג מגעיל בפייסבוק ובעצם יותר פוגעים בלקוחות מאשר עוזרים.
עד לפני כמה זמן אחד העובדים שלהם לכלכך בכל מיני פורומים על pvl, אחרי שהם הביאו את זה. פתאום הם מפרגנים... זה מראה על אמינות? רצינות?
מה שיותר גרוע, תראה את מר_נוס "הנציג" החביב שלהם מתנהג.
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי amitbb
אני מסכים איתך לגמריי אחי, אבל יש הבדל בין קידום מוצרים מסויימים שאכן זמינים ללקוח, לבין פרסום מוצרים במחירים נמוכים ואז כשאתה מגיע לשם בשיא תמימותך אתה חווה לכלוכים על המוצר שפורסם, כמה שהוא גרוע כי החברה "דוחפת" שם דברים שהם לא ידועים ובגלל זה הם לא ערבים למה שיקרה לך...ועזוב אחי, אני לא אכנס בכלל לזמן שהלך וההרגשה המסריחה שניסו לעשות עליך קומבינה בספורטפארם...
|
כנראה שלא הבנתם את כוונתי, אני מסכים בפה מלא שהדרכים שבה ספורטפארם משיגה את מטרות המכירות שלה לא "יפות" ולא "מקצועיות" אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה, אבל עדיין, אלו שיקולים שהבעלים לקחו בתור עסק, ואם לעסק יש אינטרס למכור מוצר על משנהו הוא יעשה את זה, זה לגיטימי מאוד וכל האמצעים כשרים (בעיני בעל העסק) ואתם לא יכולים להתלונן על זה, לאומת זאת אתם יכולים וצריכים להתלונן על הצורה שבה העסק מנסה להגיע למטרות המכירה שלו.
אני פשוט שמתי לב שבפוסט הספציפי הזה אנשים גם הלכו קצת מעבר.