ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug
לא לפי תחושה של שריפה ^^
6 חזרות עם משקלים אחי מבטיח לך שזה עושה ניסים לשריר
ואם אני לא עושה 4 תרגילים לפחות לכל שריר אני לא מרגיש בכלל שעבדתי ואני גם לא מאמין שיהיו תוצאות
לא מדבר על מאסה כי לגדול אתה יכול לגדול מלאכול הרבה בלי להתאמן בכלל השאלה איך אתה נראה ואיך
השרירים שלך נראים.אני לא עובד לפי הספר בוא נגיד ככה כי אני גם לא חושב שככה זה עובד אנחנו לא רובוטים
מבין, יש הרבה מעבר ל90 אחוז אר אמ וכל מני כאלה.
|
אתה מבין רק שאתה מדבר על פי דעה סובייקטיבית שלא מגובה בשום דבר ובמקרה (או שלא) גם אין לה אחיזה במציאות?
לא מרגיש בכלל שעבדת? אתה יכול לעשות 5*5 בנץ' ולהרוויח יותר מפרפר, כאבל קרוס וכל שאר התרגילים המבודדים לקבוצת שרירים הזאת ביחד, אז? זה אומר שאין רווח בזה?
ההבדל הגדול ביותר בין מי שעושה ss לבין מי שלא הוא שמי שעושה ss קורא ספר שנכתב ע"י דוקטור לקיניזיולוגיה יחד עם מאמן עם 30 שנה וותק בתחום (של בעיקר להביא שחיפונים למצב של ס1סים).
מהצד השני, עם כל הכבוד, אנשים כמוך, אין להם מושג מה הם אומרים, כל מידע שהם אומרים לא מגובה בשום מקום ואין לו שום ביסוס, שלרוב הוא בכלל גם מובא ע"י תפיסה סובייקטיבית שגם לה בדרך כלל אין קשר למציאות.
אז מי פה עדיף? מי שטרח וקרא ספר כדי שהוא יידע מה הוא עושה (ואיכשהו כל מי שקרא תספר גם עושה תתכנית ובמקרה גם לא חוזר לעולם לפיצולים, כמובן אחרי שהשיג תוצאות), או מישהו שעושה משהו שהוא בעצמו לא מבין למה, איך ומי.
אני לא אומר את זה להסתלבט, זאת האמת.
אתה אפילו לא יודע מה פירוש המושג "עצימות", איך אתה מתכנן לעצמך אימון ככה?
כי התפיסה שלך היא שתכנית אימון זה כמו תפריט, אתה בוחר ובוחר ובוחר ובוחר,רק שוכח שיש מנה עיקרית (התרגילים הכבדים) ושוכח שיש מינון (העצימות והנפח).