ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon!
למה ישר ליפול עליו?
אני גם לא אוהב שחיפים אבל כל אחד והמטרה שלו..אם המטרה שלו זה להיראות ככה ולעשות מזה כסף והוא מצליח להשיג אותה אז יכול להיות שהוא יותר מצליח מכולנו פה ששוקלים יותר ממנו וכפה אחת הורגים אותו
|
צודק
בואו אני אספר לכם סיפור אמיתי על בחור מהחדר כושר שלנו
הבחור הוא דוגמן בשם ב' [השם המלא לא יפורסם]
הבחור מתאמן כבר המוווון זמן והגיע לרמה מסוימת שלא הייתה מביישת אף מתחרה פיטנס
הבחור היה בעל מאסה טובה מאוד פרופורציות מטורפות אסטטיקה מצוינת ושמר על תנודות שומן בין ה11-13% לאורך כל השנה
יום אחד ראיתי אותו מתאמן כמו ליצן ולא הבנתי...חשבתי ששוב אחד המאמנים אצלנו בילבל לו את השכל-עכשיו...אני יודע שהבחור לא מחפש לגדול יותר ממה שהוא [בגלל העבודה לא בגלל רצון אישי נטו]
בקיצור..התעלמתי ממה שהוא עשה ואז ראיתי שהוא מייעץ עם מתאמן ועוד מאמן על שטויות של הפחתת משקל והם כמובן הפנו את השאלה אלי
שאלתי אותו מה העניין ולמה הוא רוצה ואני נשבע שהבנאדם נחנק קלות כשהוא אמר שהסוכן שלו דורש ממנו לרדת במשקל....אני כמובן לא הבנתי כי הבנאדם באותה תקופה היה על 12% מתחת לזה כבר לא נראה טוב בצילומים והוא אמר לי:
יאיר אתה לא מבין....הם רוצים שארד במאסת שריר...לא קיבלתי כמה עבודות חשובות בגלל שאני מאסיבי מידי
חברים הבחור לא סוסון על מאסיבי הוא באמת ברמת הפיטנס שכידוע לכם לא מצטיינת במאסיביות גבוהה
הוא באמת נראה כמו המטרה של כל בנאדם על חוף הים! ופשוט מאוד קמפיינים נפלו לו בגלל הדרישה להיות פחות מאסיבי
אז חברים...צאו מהסרט של מאסה שווה לכווווווווווווווווווווווולם! זה לא ככה במבחן המציאות
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.