צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-01-11, 20:33   #3
netanel22
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי קלאב

מאוד רוצה..
זה לא העניין, ויש עוד דברים שאני מאוד מאוד מאוד רוצה ועדיין אני רואה את עצמי לא עושה את מה שאני יודע שאני צריך לעשות , וזה בגלל שהמוח מזריק לי קודים של תיכנות גרוע (הרגשה של חייב ללכת לעשות משהו טיפשי - או משהו בסגנון הזה) מתי שאני חושב לעשות משהו טוב עכשיו- וזה משהו שאני לא יכול לעצור - זה אשכרה נראה כמו איזה סרט ממטריקס שרק נאו - יוכל לראות את הקודים לועצור את זה .. אז הניסיון הכי טוב שלי יהיה להכניס לעצמי לראש טריק- שרק המובחר , האחד יוכל לראות את הקודים האלה - כדי לתפוס את הרגעים האלה שהמוח שלי מעטל בי - ולחזור למסלול הנכון. אני ינסה להיות זה שמצליח לעשות את זה.
ובמקביל המוח עושה עוד משהו - מכניס הרבה ערפל לאחר שכבר החלטת שזה מה שאתה הולך לעשות עכשיו- מה שיכול ממש לעצור לך את רצף המחשבה לגבי הדבר החשוב הזה שאתה צריך לעשות - ואז כל דבר אידיוטי אחר שייכנס לראש שלך יהיה לך הרבה יותר קל ומהנה להמשיך איתו כי יש לו וודאות- ולכן .. נראה לי שהפקטור השני שאני צריך זה "לב" חזק בשביל להתקדם בערפל הזה שהמוח מכניס דווקא בזמן שאני חושב על הדבר הטוב שאני צריך לעשות עכשיו.

אלה הדברים שאני יינסה מנטלית - מעתה. אני באמת מרגיש שהגעתי לפיבוט פוינט - זה נראה לי כל כך אידיוטי להמשיך בצורה כזאת - אני לא יישתף עם זה פעולה עוד שנייה אחת.. האמת שזה כואב לי בעיקר מהבחינה הכספית - אני לא יכול להעביר לכם את זה בדיוק - אבל עבדתי מאוד מאוד קשה בשביל להצליח בבורסה - ולא קטפתי את הפירות בגלל שלא עשיתי את מה שאני יודע שאני צריך לעשות - והפירות האלה בוודאי שווים מעל ל140 אלף דולר.. ועצרתי לשנייה וראיתי שבהרבה תחומים זה ככה - ובעיקרון זאת בעייה גלובלית ואנשים מקבלים את זה בצורה כללית בכל אורחי החיים - ואני לא מוכן להמשיך עם זה יותר.
netanel22 מנותק   הגב עם ציטוט