ציטוט:
פורסם במקור על ידי gog
בלי להעליב אותך, באמת אבל...
קח את זה כביקורת ולא כהעלבה.
אתה ניחנת בגנטיקה שאתה לא משמין (מבחינת שומן, אבל גם לא מאסתי מדי) ונשאר חטוב כל השנה.
הידע שלך בפיתוח גוף לא בשמיים, וזאת רואים ע"פ הודעות שלך בפורומים כמו תזונה, אימונים וכו' שם אתה לא מראה ידע מרהיב.
להגיד על מני שהוא לא נראה אחד שמתאמן זה בושה.
בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך, שלא כולם חטובים כל השנה, ויש כאלה שבאמת עולים במאסה ולא מתאמנים שנתיים, ושנתיים הם על 8% שומן.
|
ציפיתי לתגובות האלו, אתה לא מעליב חביבי אני נתנתי את דעתי האישית וזהוי זכותי להביע דיעה לכל מי שמעלה תמונות אין לי שום אינטרס לפגוע, חבל שאתה מפנה את זה אלי ומבקר את הידע שלי בפיתוח גוף אבל בסדר..
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
אני מעריך את זה שאתה אומר בלי שום צביעות בדיוק מה שאתה רואה.
בכללי תמיד בזירת הגולשים אתה נותן תגובה לפי מה שאתה רואה.
במקרה הזה טעות חמורה בידך, תסתכל איזה גודל הדבר הזה, איך אפשר להגיד שהוא לא מתאמן?
עשית אוול..
|
תאמין לי אם הייתה נתקל בתמונות האלו בזירת הגולשים מאיזה משתמש שיש לו 50 הודעות ולא הייתה יודע שזה מני אז גם אתה היית חושב אחרת.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ruhl
SIX PACK אם הוא לא נראה כמו אחד שמתאמן אז אתה בהשוואה אליו נראה כמו ניצול שואה בדיאטה... הבחור ענק 110 קג הקיף יד 46 ואחוז שומן לא הכי גבוה אני בספק שיש מישו בפורום הזה גדול יותר ממנו
|
חבל שאתה מפנה את זה אלי ומשווה אותי אליו, בכל אופן הבחור ענק אין ספק, אולי יש לך עין יותר חדה משלי, אני רואה כרס והרבה שומן אם לא הייתי מכיר אותו לא הייתי יכול לזהות שהוא אחד שמתאמן.