צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-01-11, 22:23   #85
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הלילה צפה בהודעה
איפה התנשאתי?

אני טוען שאדם ששוקל 90 קילו ולא עושה 180 קילו סקוואט (וכנראה הרבה פחות מכך, וגם לטווח תנועה חלקי) הוא ברוב המקרים מתאמן ברמת אינטרמידייט (בינוני, "שלב ביניים") ומטה. הוא "תקוע" כי הוא חלש (יחסית לפוטנציאל שלו) ולא מתקדם.

בנוסף, אני טוען שמתאמן שלא יודע לבנות תוכנית אימונים לפי פרמטרים של נפח, התאוששות ועצימות גם כן - ברוב המקרים לא יגיע מעל רמת אינטרמידייט.

או בקיצור, שהתוכנית אימונים שלך גרועה, ושאתה למעשה ביזבזת 13 שנה (and counting...)

ושבתור משתמש חדש יחסית, שבינתיים לא הראה איזשהם הישגים יוצאי דופן, או ידע ברמה בסיסית אפילו, תקשיב לאנשים שקצת מבינים ממך בתחום (אפילו שחלקם גם בני 15...), ותפסיק לדבר כאילו אתה שווה יותר ממישהו כאן.

*אינטרמידייט = מתאמן שזקוק לתכנון שבועי על מנת לצאת מהומאוסטזיס ולגרום להתקדמות.
אני מסכים
lady bug אף אחד לא נגדך, אני חושב שאנשים פשוט מנסים להראות לך את המציאות כמו שהיא
זה לא פשוט להודות שבזבזת הרבה שנים על כלום, אבל אם תמשיך באותה מנטליות אתה רק תבזבז עוד יותר זמן.

השורה התחתונה היא שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך, מה באמת השגת ב5 שנים האחרונות מבחינת המטרות שלך בפיתוח גוף?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט