צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-01-11, 22:17   #84
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
תקוע במה בדיוק?
יודע להתאמן מצויין ומאמן כבר שנתיים וחצי.עובד בצורה חוקית נקיה יכול ללמד כל אחד ואחד פה
מה זה אימון ואיך צריך.כמו שאמרתי אני מוכן להשוות משקלים בטווחי חזרות של 6 ולא של חזרה
אחת.עליתי בכוח גם עם 6 חזרות.אתה לא מכיר אותי אל תבוא ותגיד כל מני דברים בלי הוכחות
ועובדות ותתנשא כאילו אתה איזה משהו בגלל שחבורה של ילדים בני 15 מלקקים לך תביצים.
איפה התנשאתי?

אני טוען שאדם ששוקל 90 קילו ולא עושה 180 קילו סקוואט (וכנראה הרבה פחות מכך, וגם לטווח תנועה חלקי) הוא ברוב המקרים מתאמן ברמת אינטרמידייט (בינוני, "שלב ביניים") ומטה. הוא "תקוע" כי הוא חלש (יחסית לפוטנציאל שלו) ולא מתקדם.

בנוסף, אני טוען שמתאמן שלא יודע לבנות תוכנית אימונים לפי פרמטרים של נפח, התאוששות ועצימות גם כן - ברוב המקרים לא יגיע מעל רמת אינטרמידייט.

או בקיצור, שהתוכנית אימונים שלך גרועה, ושאתה למעשה ביזבזת 13 שנה (and counting...)

ושבתור משתמש חדש יחסית, שבינתיים לא הראה איזשהם הישגים יוצאי דופן, או ידע ברמה בסיסית אפילו, תקשיב לאנשים שקצת מבינים ממך בתחום (אפילו שחלקם גם בני 15...), ותפסיק לדבר כאילו אתה שווה יותר ממישהו כאן.

*אינטרמידייט = מתאמן שזקוק לתכנון שבועי על מנת לצאת מהומאוסטזיס ולגרום להתקדמות.
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט