צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-01-11, 01:42   #37
elad5288
חבר מתחיל

הסמל האישי שלelad5288

טוב אני כבר שבועיים עובד עם התוכנית הזו ואני מתחזק יפה אבל חשבתי להוריד תרגיל לכל שריר ואולי לנסות לעבוד בהתקמות ליניארית מה אתם אומרים? סוג של הרעיון מאחורי ss כי אין לי טעם להתחיל ss בשביל חודש וחצי שנשאר לי.. אני עושה ככה, a- חזה: בנץ' פרס- שתי סטים חימום, שלושה עבודה עם 78 קילו שש חזרות, פרפר בקרוס אובר ארבעה סטים, ועוד שלושה לחיצה במשקולות חופשיות על ספסל בשיפוע לחזה עליון עם 50 lb כל צד.
יד קידמית שתי סטים חימום ארבעה עבודה על מוט w אחיזה רחבה בעמידה 40 קילו בסופר סט עם פטישים 30 lb כל צד 8 ו8 חזרות, אחרי זה כפיפות מרפק מצידי הראש בקרוס אובר, ממש אוהב את התרגיל אני עושה גם סופר סט עם כפיפות מרפק בעמידה עם סיבוב בעליה מפטישים לרגיל יד יד עם 16 קילו כל יד, ארבעה סטים, 7 ו7 חזרות.
רגליים לחיצת רגליים, פשיטת ברכיים וכפיפות ברכיים במכונה וכפיפות כפית לתאומים.

B- גב: בנט אובר 5x5(חייבים להעתיק מה שאפשר חח) עם 69 קילו, t bar רחב שלושה סטים עם 40 קילו 8 חזרות, פולי רחב 85 קילו.
כתף: לחיצת כתף 50 lb כל יד שלושה סטים 10 חזרות בקרוב מעלה משקל שאני אהיה בטוח ביציבות, הרחקות מהגוף עם 25 lb כל יד דרופ סט לשמונה קילו כל יד 8 ו10 חזרות, פלייס לכתף אחורית 25 lb כל יד 9 חזרות.
יד אחורית, פשיטות מרפק בחבל, יד יד כשהיד השניה תופסת את הזרוע שלא תזוז שתהיה עבודה נקייה וטובה של היד אחורית 4 סטים, פשיטות מרפק במכונה בסופר סט עם שכיבות סמיכה ליד אחורית 8 חזרות במכונה 15 שיכובת שמיכה, מקבילים 8x3.

מה אתם אומרים איך אני יכול לשפר??
תנו תגובות לעניין לא חרא תוכנית תעשה ss אני רוצה להישאר בab ולהגיע לתוכנית האולטימטיבית במסגרת הזו, בחיית תעזרו לעניין.. תודה!

אני רוצה גם להגיע לעצימות גבוהה יותר באימון ואני חוזר עכשיו לקריאטין אז אפשר להפציץ.. יאללה תעזרו לי..
elad5288 מנותק   הגב עם ציטוט