אשכול: רגליים..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-02-07, 20:14   #16
ran_z
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלran_z
 
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 7,826
ברירת מחדל

איתן מה אתה מערבב עכשיו בשר עם חלב,
שאלת אותו איזה תוכנית הוא עובד Ab או Abc בישביל שתגיד לו שבab תתן ככה סטים ובabc תתן ככה סטים , אז המצב הוא לא בדיוק כזה, כמות סטים משתנה בהתאם לרמת המתאמן, סוג התרגילים שמבוצעים בתכנית, משקלים ועוד.
אתה יכול להגיד בab תתן 8-9 לשריר גדול 5-6 לקטן, זה לא מה שקורה באמת על פני השטח, גם חברים בפורום כך לדוגמה את המנהלים עומרי ויוגי, אמרו שהם נותנים לשריר קטן לא פחות סטים בשריר גדול באימון, אחרת לא יראו התקדמות שהם יחלו לה.
אז כפי שאמרתי אין חוק חקוק באבן שככה סטים לשריר כזה בתוכנית כזאת, זה יהיה שגוי.

ציטוט:
זאת אומרת שכן קשורה החלוקה.
אם אתה עובד Fbw לדוגמא לא תתן כמות סטים לרגליים כמו בabc אחרת התוכנית תיהיה ארוכה מידיי, שלא לדבר על תדירות העבודה-3 פעמים בשבוע לעשות 15 סטים(סתם דוגמא) על רגליים יביא לפגיעה ברגליים.
ואם לא עשיתי תרגילים מורכבים? עשיתי תרגילים מבודדים! אז 3-4 יספיקו לי?

טוב נעזוב...בקיצור פעם הבאה שמישהו שואל אותך כמה סטים לתת לרגליים על תשאל אותו באיזה תוכנית, זה לא עובד ככה, מיצידי תשאל אחי, אתה תטעה אותו לא אני, אתה צריך להסתכל על התוכנית במלואה ואז לתת חוות דעת לא בצורה הזאת כמו שרצית לעשות.
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, וינגייט.


כשתבין...תגדל!




לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט