ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake
כמה דברים:
1. אתה לא יותר גדול מק1בה/חזק מקובה יש לו דדליפט וסקבט גבוהים ב50 קילו משלך, וגם הלחיצות יותר גבוהות יותר, גם אם אתה 2 אחוז שומן(לא נראה לי שאתה 10 גם) אתה לא יותר גדול ממנו, לא יעזור מה תגיד(ד"א, לגבוה שלך, לשקול 78 זה רזה).
2. הסרטון הכי גבוה שאני אישית ראיתי היה של 90 קילו וזה גם לא היה לחמישייה, פה נוקטים בשיטת הלתלה, אין סרטון, לא היה.
3. אין קשר בין הגיל למשקלים, הכל תלוי בהתפתחות הפיזיולוגית והגופנית של כל אחד ואחד, אני הייתי בגיל 14 כמעט בגובה היום, לעומת אחי בן 17 שעדיין ממשיך לגבוה ובגיל 14 היה 1.50. בגיל 14 שחיתי 2 שניות פחות משיאן ישראל לגילי ל50 מטר גב, היום אני לא עושה את זה בחיים ולא מתקרב לזה.
4. בנים מודדים אורך זין בין גיל 12-13, אחרי זה לאף אחד לא אכפת, גם ככה זין ממוצע(15 זה ממוצע?) גדול ממה שרוב הבנות יכולות לקבל בלי לצרוח בכמה ס"מ.
5. אני מחבב אותך, אתה בסדר, אבל תפסיק לזיין ת'שכל, תפסיק לנסות לעודד את עצמך, תתחיל לאכול, לעלות במשקלים, ותעלה סרטונים עם יותר מ90 קילו ל3 חזרות, חבל על הזמן שלך
|
חח אני לא הזכרתי אורך של זין בשום קטע. אני חושב שהגיונית בחור בן 18,ב90% מהמקרים יהיה יותר חזק מילד בן 14. אז זה לא כל כך חוכמה.
או.קיי. אני מכבד מאוד את מה שאתה אומר,אני לא מסכים עם רובו,אבל בסדר.
קשה לי מאוד להעלות בכמויות האוכל,ואני נותן ת'מקסימום אבל אני אנסה לתת מעבר.
עכשיו אני מנסה להתחיל מסדר אכילה חדש,ממש להקפיד. אני אמור לקבל מצלמה חדשה בהזדמנות,וממנה אני אצלם. אני כבר שלושה חודשים בתוכנית והעליתי בסביבות ה50 קילו סקוואט (כי בהתחלה הטכניקה שלי הייתה ממש ממש ממש ממש מזוויעה). אני חושב שאני בחודש הזה והבא אתן את המקסימום,ואשאף ל120 קילו סקוואט.