צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-01-11, 01:17   #17
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
זה לא ממש נכון.
אנשים צריכים להבין שמי שעושה ss, בהיותו מתחיל לא אמור להיות סוס ולא אמור לחפש היפרטרופיה באיזור כל כך לא רלוונטי כמו הידיים.
האיזורים שצוברים את מירב המאסה הם הגב, רגליים, תחת וכו' ולכן המיקוד עליהם.
התותחים בבנץ' ומתח בss רואים עלייה משמעותית בהיקף ידיים, הבעיה שהם לא חלק גדול מדי מהמתאמנים, אבל בתכניות המשך בהן יש יותר נפח ללחיצות אתה רואה את המתאמנים תופסים מאסה גדולה בטרייספ בפרט ובפלג גוף עליון בכלל מהלחיצות והמשיכות.
כן ידוע שרוב המתאמנים בחדר כושר ישר בודקים היקף זרועות כמדד להצלחה וכמות קוביות בבטן, לא יעזור

לי אין כ"כ בעיה עם הבנץ', למרות שהייתי עם דלקת איזה חודש, אני יכול לומר שהחזה גדל, הזרועות טיפה פחות, אבל אי אפשר לומר שיש לי זרוע קטנה, זה שאין לי יד 45 ורק 40 לא מפריע לי כ"כ

אבל בינינו, גם לאנשים אחרי תכנית למתאמן בינוני אין יד כזאת ענקית בלי פרופורציה לעומת בילדר רגיל, אצלי התאומים יותר גדולים מהיד קדמית, מה שב90% מהמתאמנים בחדר כושר לא קורה, ואני גם לא מאמין שהיד שלי תגיע ל46 ס"מ(לא שכזה מפריע לי...)

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט