צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-01-11, 01:04   #10
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

אני מזמין כל מתאמן שנמצא שנה בחדר כושר ובגובה שלי עם משקלים התחלתיים דומים לעשות מולי השוואה לפיתוח גוף ואחוז מאסת גוף רזה, אני יכול לומר שבתחילת ss הייתי יחסית בסדר 4 פעמים בחדר כושר, עם תזונה טובה, עובד רציני מאוד, שוקל 82 קילו על 1.85(וואלה נתקעתי די מהר), היום אני 95 קילו, ואחוז שומן שעלה מ15 ל19-20, ואני באמצע התכנית, אפילו אין 3 פלטות בסקוואט אלא רק בדדליפט לסט עבודה.
עוד לא ראיתי תכנית שמעודדת היפרטרופיה כמו SS, זה או להימעך אחרי שבוע או שלא תוכל לזוז מהמיטה, הגוף צועק לך "תאכיל אותי", לא יודע הורמוני גדילה לא הורמוני גדילה אני יודע שפיזית מרגלי ציפור יש לי עכשיו רגליים של גבר נורמלי

אם המדד של אנשים זה היקף של היד, אז לא, אתה לא תתקדם בss כמו בתכנית פיצולים

אם המדד שלך לשרירים זה כל הגוף בצורה פרופורציונית(רגליים>גב>תחת>זוקפי גו>חזה>כתפיים>טרפזים>שוקיים>שרירי בטן>ידיים) אז ss זאת תכנית שתבנה את הגוף שלך בצורה פרופורציונית ותחזק אותך באמת, לא רק תנפח

זה שמלמדים בקורסים שזרועות זה קבוצות שרירים גדולות שצריכות 10 סטים למתאמן אחרי שנה וחצי בחדר כושר(ואז לחצי מהאנשים בחדר כושר יש רגליים של תרנגולת וידיים היקף 47) זה בעיה שלהם

אם אתה רוצה ידיים גדולות וחזה לך תעשה AB, תפמפם חזרות

כל תכנית שלא תעשה, לפחות תוסיף סקוואט אמיתי ועמוק, תעשה לעצמך טובה

עריכה: דדליפט בחייאת, אתה לא עשית SS עדיין, אתה רק בשלבים שמתחיל להיות קשה, ברגע שתתן לפחות סינגל ל140 דדליפט או סט עבודה מעל 100 קילו בסקוואט תדבר, יש לך עוד דרך ארוכה שלא לדבר על הלחיצות

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr

נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 06-01-11 בשעה 01:10.
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט