ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
איש הלילה הבנתי כבר שאתה מבין יותר מכל פיזיולוג,תזונאי וכל מי שקשור בתחום ואומר מילה רעה על ss
הבאתי מאמר שפורסם בוואי נט אבל נכתב ע"י פזיולוג , יכול להיות מאוד שתוכל לסתור אותו ע"י פזיולוגים אחרים אבל אין מה לעשות מה שפיזיולוג כותב (אם הוא מבוסס על מחקר או הלימוד שלו ) זה סימוכין.
הבעיה שלכם שקשה לכם לפתוח את הראש מעבר לתוכניות כוח , לאכול יותר מ5000+ קלריות ולהתווכח עם כל כותב בפורום הזה.
ואתה יכול לקרוא לי דביל או ילדון עד מחר זה לא ישנה את העובדה שאני יותר גדול ממך ויותר חכם ממך. עכשיו לך שתה איזה 5 ליטר חלב ותרגע.
|
טוב דביל, איך בדיוק הוכחת שאתה יותר חכם ממני? אומנם אתה מנסה להאדיר את עצמך בכל הזדמנות, גם מבלי שנשאלת ("אני סטודנט למשפטים חיחי", "אני מדריך מוסמך אחי הקורס הזה מטורף!!!!"), אבל הרושם שאני מקבל ממך הוא למעשה הפוך לחלוטין.
אני במקרה לא שותה הרבה חלב וגם לא אוכל 5000 קלוריות ליום, אבל כמו בודדים (לצערי) בפורום הזה אני חושב קצת מחוץ לקופסא, וקורא ספרים ומאמרים של מאמנים עם הוכחות וקבלות, ולא כלומניקים שנאלצים לפרסם את המאמרים שלהם בynet.
אני לא מבין איך אתה אומר שאנחנו לא פותחים את הראש, כשתוכניות כוח הן בדיוק ההגדרה של "ראש פתוח". זה ללכת בדיוק נגד כולם, ומה שכולם חושבים ואומרים. אף אחד מאיתנו לא התחיל ישר מתוכנית כוח, אלא התנסינו בתוכניות ה"סטנדרטיות", חלקנו יותר זמן מאחרים, ואחר כך עברנו לתוכנית כוח וראינו בעצמנו את ההבדלים (העצומים), שנובעים בגלל תיכנון הרבה יותר חכם.
הבעיה של אנשים שבמקום להסתכל על דברים ברמת המאקרו (תאכל, תרים כבד - תגדל), הם מתעסקים בשטויות כמו תיזמון ארוחה אחרי אימון, זמן אימון אידיאלי, חלבון כל 3 שעות, עבודה על הראש הפנימי של הבייספס וכו', ובגלל זה 90% מהם יותר חלשים מהמתאמן הכי חלש שמסיים SS כמו שצריך.