צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-01-11, 17:11   #34
StarDust
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
איש הלילה הבנתי כבר שאתה מבין יותר מכל פיזיולוג,תזונאי וכל מי שקשור בתחום ואומר מילה רעה על ss

הבאתי מאמר שפורסם בוואי נט אבל נכתב ע"י פזיולוג , יכול להיות מאוד שתוכל לסתור אותו ע"י פזיולוגים אחרים אבל אין מה לעשות מה שפיזיולוג כותב (אם הוא מבוסס על מחקר או הלימוד שלו ) זה סימוכין.

הבעיה שלכם שקשה לכם לפתוח את הראש מעבר לתוכניות כוח , לאכול יותר מ5000+ קלריות ולהתווכח עם כל כותב בפורום הזה.

ואתה יכול לקרוא לי דביל או ילדון עד מחר זה לא ישנה את העובדה שאני יותר גדול ממך ויותר חכם ממך. עכשיו לך שתה איזה 5 ליטר חלב ותרגע.
אין לך מושג כמה מה שאמרת זה קשקוש. התחומים שלהם נוגע הפורום הזה - אימונים ותזונה אלו תחומים שיש בהם המון מיתוסים, שגם "אנשי מקצוע" ממשיכים להנציח. תקרא מאמר בפורום המקביל (LBS) שמדבר על הדברים האלה.
בנאדם שמאמן 30 שנה פאוור ליפטרים ובכל פורום שבו מאמצים את התכניות שלו פתאום אנשים מתחילים לראות תוצאות אחרי שנים של אימונים ותזונה ליצניים במכון כושר הוא סימוכין הרבה יותר טוב מכל פיזיולוג שכנראה מעולם לא הרים משקולות (אולי עושה 50 שכיבות שמיכה ו-50 כפיפות בטן וחושב שהוא "שומר על כושר" ומפתח שרירים).

סתם כמה קשקושים של "אנשי מקצוע":
1. לבלבל את השריר ולתקוף אותו מכל הכיוונים.
2. אם לא תאכל חלבון עם פחמימה תוך 40 דקות מסיום האימון לא תגדל.
3. אחרי 3 שעות שלא אכלת, הגוף מתחיל לפרק שריר.
4. ילד בייספ בפורום תפוז:"היד הקדמית שלי בפיגור". דמות מרכזית בתעשיית הכושר בארץ, מקמפוס ליצנים: "אחרי 9 חודשים במכון אתה יכול לעשות ABCD עם 8 סטים לשריר קטן."
5. סדנת בטן.
6. חודש ראשון במכון זה סטים של 15 במכונות כדי לקבל טונוס. חודש שני במכון אתה עדיין במכונות, אבל מותר לך לעשות לחיצת חזה, כפיפות/פשיטות מרפקים וכפיפות בטן חופשיים. 4 סטים לשריר גדול ו-3 לקטן. לא לרדת מ-8 חזרות. בחודש השלישי במכון, יש לך בנץ' 50 ק"ג - אתה כבר מתקדם ועובר ל-AB. על כל חודש נוסף במכון מוסיפים לך אות לתכנית. אחרי שנתיים במכון אתה עומד על 80 ק"ג בבנץ' ומתאמן פעמיים ביום. אין לך מושג מה זה פרס, סקוואט ודדליפט.
לעומת זאת בא ילד בן 14 שעושה SS ותוך 3 חודשים עובר אותך.
7. יותר מ-30 גרם חלבון בארוחה יהרסו לך את הכליות ויהפכו לשומן.
8. לעלות ולרדת לאט ולא לנעול את המפרקים בשביל שקר כלשהו שנקרא: "time under tension".

ועוד ועוד ועוד...הרשימה אינסופית. מה שהפיזיולוג רואה ונותן לו פרשנות במעבדה ברוב המקרים לא תואם את המציאות בשטח.
אם אתה מתעקש אגב, ריפ כתב את הספרים שלו בשת"פ עם פיזיולוג.
StarDust מנותק   הגב עם ציטוט