ציטוט:
פורסם במקור על ידי Big Deal
על מה אתה מדבר?
אמרתי לפותח האשכול שהוא עשה שינוי פצצה ולא לבחור בסרטון.
הבאתי את הסרטון כי אמרת "משקל על המוט, מסה על הגוף" וזה בולשיט.
הסרטון מוכיח את זה,
אין צורך לראות את הבחור בסרטון בלי בגדי תחרות כדי לראות כמה הוא מאסיבי, רואים שיש לו יד 34 ~
הוא שחיף ועדיין מרים משקל עצום.
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Big Deal
|
השוואה גרועה... אבל זה היה ברור שמישהו יחפש...
אבל רגע רגע רגע.. הנה למה הם קטנים?
הם רמימים משקלים מטורפים ולכולם יש יד 33.47
http://www.youtube.com/watch?v=GxeQF...A7966&index=27
אז 2 דברים שלא התחשבת.. משקל גוף.. וגובה
הבחור בסרטון.. שוקל 82.5 [מאילוצים ובחירות שלו.. כמו בכל ספורט תחרותי.. המטרה היא לתת כמה שיותר ביצועים.. במקרה הזה להרים כמה שיותר... על משקל הגוף הנמוך ביותר...].. וזה לא 82.5 קילו סטייל פותח האשכול... זה 82.5 קילו שצריך שהמסה תתחלק בכל הגוף.. במיוחד בפלג גוף תחתון לסקוואט ולדדליפט..
אני מבטיח לך שלא תמצא אף אחד שעושה את כל התרגילים [ז"א.. שמסת הגוף שלו מתחלקת לאורך כל הגוף.. ולא רק על החזה והידיים], שוקל 82.5 קילו, ונראה מאסיבי יותר מדי [מעבר לזה שבחור נראה לי סה"כ סבבה.. בלי ה SINGLET והחליפה לסקוואט אני מאמין שהוא נראה די מאסיבי
עכשיו תגיד.. אבל הי הי הי הי אני מכיר מישהו שהוא 82.5 קילו עושה סקוואט ודדליפט וגם הפלג גוף עליון שלו גדול.. והוא ענק!....
ופה אנחנו מגיעים לחלק השני שלא התחשבת בו.... גובה
להיות מטר ושייבה.. בו נגיד 1.55 .. ולשקול 82.5 על אחוז שומן לא גבוה... זה מרשים מאוד ובחור מאוד מאסיבי
אבל לפי הסרטון שהספוטרים עומדים לידו... הוא לא נראה מטר ושייבה.... אפילו לא מטר ובמבה...
הוא נראה בגובה שלהם אם לא יותר גבוה.. נלך על גובה ממוצע.. 1.75 .. למרותש בקלות זה יכול להיות יותר...
לא תמצא הרבה חברה שהם 1.75 מטר, 82.5 קילו, מסת הגוף מתחלקת על כך הגוף! .. ושהם מאסיביים יותר ממנו