צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-12-10, 13:50   #88
הליצן המרקד
חבר פעיל

אלו התגובות שלו-

ראשונה-
ציטוט:
זה לא סקבט זה סקוואט
למה אתה שם את המוט על הטרפזים?סתם עומס שיכול לגרום לנזק(ואתה עוד מסתכל ישר במקום להמשיך את הזווית של הגב)
תמקם את המוט על הכתף האחורית
בכל מקרה בהצלחה..
שניה-
ציטוט:
לא עושים היי בר בss.
חוץ מזה שאם זה היה היי בר הוא לא היה משתמש בהיפ דרייב,גב כמעט אנכי ויש עוד הרבה הבדלים..
למה זה יכול להזיק?הוא מניח משקל כבד על החוליות של הצוואר שהם חלשות יותר
חוץ מזה מיקום המוט משנה הרבה בקשר לביצוע
עריכה - שכחתי להוסיף
מבט - על הרצפה 2-3 מטר לפניך ולא אל המראה שממול
תקרא את הפסקה השנייה והשלישית אחרי התמונה
http://www.kilogram.co.il/158
מה שהגבתי-
ציטוט:
שמע שאתה די סותר את עצמך.

כמה נקודות:

*מוט על הטרפזים = הייבר שזה מה שאני עושה.
*אין שום עומס על החוליות של הצוואר, באותו מקרה אתה יכול לאמר שלאובר יוצר עומס על החוליות בצוואר = בולשיט.
*בטח שמיקום המוט משנה! זה הייבאר לא לאובר! פה הטווח תנועה גדול יותר, זווית הגב קטנה יותר וארבע ראשי עובד הרבה יותר חזק.
*אפשר לעשות בss הייבאר או לאובר, אשמח אם תביא לי סימוכין שאומרים שss זה תכנית רק ללאובר.
* עדיין קשה לי להבין מה הקשר להיפדרייב פה אם עיקר הכוח שאני מפעיל הוא מהארבע ראשי (זה הייבאר).
* בקשר ל2~3 מטרים האלה, אני אקח לתשומת ליבי, למרות שמולי יש קיר עם מראה.

ד"א, המאמר שהבאת מאוד מאוד כללי, פעם הבאה תביא משהו יותר ספציפי ומדויק.

והסקבט (במקום סקוואט) זה בדיחה פרטית.
מה שהוא הגיב- התגובות שלו על bold

ציטוט:
שמע שאתה די סותר את עצמך.
איפה סתרתי את עצמי?

כמה נקודות:

*מוט על הטרפזים = הייבר שזה מה שאני עושה.אם זה היי בר אז גם זה לא ביצוע מדויק,לעומת לואו בר,אתה אמור פשוט לשבת למטה ולא אחורה
*אין שום עומס על החוליות של הצוואר, באותו מקרה אתה יכול לאמר שלאובר יוצר עומס על החוליות בצוואר = בולשיט.
מה בולשיט?בלואו בר אתה שם את המוט על השכמות.היי בר לא יגרום נזק אם תעשה אותו נכון - גב כמעט מאונך ולא נוטה קדימה
*בטח שמיקום המוט משנה! זה הייבאר לא לאובר! פה הטווח תנועה גדול יותר, זווית הגב קטנה יותר וארבע ראשי עובד הרבה יותר חזק.
אני אמרתי אחרת?תקרא יותר טוב פעם הבאה
*אפשר לעשות בss הייבאר או לאובר, אשמח אם תביא לי סימוכין שאומרים שss זה תכנית רק ללאובר.
מחוץ לציטוט (הביא איזה ציטוט שלא מוכיח כלום)
* עדיין קשה לי להבין מה הקשר להיפדרייב פה אם עיקר הכוח שאני מפעיל הוא מהארבע ראשי (זה הייבאר).
מה שאתה עושה נראה שילוב מוזר של לואו בר והיי בר,איך הייתי אמור להבין מה זה..
מצד אחד המוט ממוקם כמו שצריך בהיי בר ומצד שני הגב והתנועה היא של לואו בר,כמו שאמור להיות בss

* בקשר ל2~3 מטרים האלה, אני אקח לתשומת ליבי, למרות שמולי יש קיר עם מראה.

ד"א, המאמר שהבאת מאוד מאוד כללי, פעם הבאה תביא משהו יותר ספציפי ומדויק.
אתה יכול לקרוא את הספר אם אתה מחפש את הפרטים הקטנים.
והסקבט (במקום סקוואט) זה בדיחה פרטית.
מה שהגבתי-

ציטוט:
אתה מבלבל פה המון דברים ועושה סלט.
לבק סקוואט יש שתי וראיציות שזה הייבאר ולאובר, הציטוט שהבאת לא מוכיח כלום בנוגע לזה שבss עושים רק לאובר.
הביצוע שלי נכון, אתה מוזמן לעקוב אחרי הלוג שלי בישראלבודי יש שמה אנשים עם לא מעט נסיון שמאשרים שהסקוואט שלי מבוצע נכון.

אין פה שום תנועה של לאובר, אני עדיין לא מבין מאיפה הגעת לזה. אין היפ דרייב, אין עמידה של לאובר אין פה שום אלמנט של לאובר! כנראה שאתה לא יודע איך נראה הייבאר.

ידעתי אני אגיע למקום עם הרבה ליצנים אבל כנראה שלא תארתי לעצמי עד כמה.
הליצן המרקד מנותק   הגב עם ציטוט