ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
גם אני אוהב רק חדש..אבל לפעמים יש יד שניה שהם שמורות מאוד במחיר טוב שאסור לפספס...אבל לא משנה..חדש אז חדש!
תאכלס אני אוהב ראלי.אני באצמי התחלתי לירכב אם ראלי.אם הזמן חתכתי לערים כי רציתי ליראות שטח....
אבל אתה מחפש רק לעבודה אז ראלי יאבו לך בטוב.אין פה הרבה מה להסתבך בקניית ראלי..תכנס לחנות מיקצועית תיקנה רק שם..כי רק שם מוכרים את הדברים הטובים..ותראה מה יש להם להציע..אופני ראלי טובות זה 700-800 פחות טוב זה 450-600 ומיקצועי זה 1200-2000
אז ב-1000 או קצת פחות אתה כבר בדוק תימצע משהו מעניין!
אני מאמין שיש היום הרבה חברות של ראלי בחנויות אבל במחיר הזה אין משהו שהוא לא טוב...אתה כבר תיכך את מה שתואב...אה והכי חשוב זה שיזריקו לך לפנימיות את החומר הזה שיסתום חורים..או שיסימו לך פסי גומי נגד פנ"גרים למה כל קוץ קטן יעשה חור..וזה לא נעים להתקע באמצע שום מקום אם אופניים..תאמין לי זה קרה לי במרחקים של 30-40 קילומטר מהבית..
|
:):):):) באמת לא נעים להתקע... אני רק נוסע בעיר וזה לא רציני מהבית לעבודה ומהחדר כושר לעבודה לא טיולים רציניים האופניים יראו רק כביש (ואולי קצת ראמפות של גן סאקר) אבל כעיכרון זה תחבורה ניידת בשבילי וחוץ מזה שראלי זה סטייל... יש לך איזה דגם מיוחד שאתה יכול להמליץ לי עליו?