ציטוט:
פורסם במקור על ידי nothin_but_a_peanut
אמרתי שהוא רמז לזה. הוא אמר שכל מי שקרא והבין, זה שינה לו ת'ידע (אני חושב שהוא התכוון לזה שאותו בנאדם שקרא , הבין שכל מה שהוא עשה זה חרטה והוא צריך לעשות ss) אם הוא לא התכוון לזה אזאני טועה.
|
אני קראתי את הספר ולא עשיתי את התוכנית, אז איך אני רומז שהוא חייב לעשות אותה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
איש הלילה, אתה רואה שקראתי לעצמי "מבין" איפשהו בהודעה??
אני רק ראיתי שלא אתה אבל חוצן והחברים שלו כתבו פה שהם רואים ילדים חדשים שמגיעים לפה ומדברים שטויות הם מתקנים אותם.
בכל מקרה לא יודע כנראה לך יש בעיה בהבנת הנקרא כי אין פה שום דבר בהודעתי שאני מ הלל את הקורס בווינגייט או עצמי כ"מבין"
כנראה אתה קראת את ההודעה שלי הפוך, או יש לך בעיות בהבנת הנקרא
אגב, האנגלית שלי היא שפת עם.
ואני חושב שאני גם קצת יותר בוגר ממך בגיל אז תן טיפה כבוד.
חוצמזה תאמין לי שאתה צריך יותר אנשים ממני בספורט, כי אני לא מסתפק בהכשרתי אני קורא בפורום אני קורא ספרים אני מנסה ללמוד ולהעשיר את הידע שלי ואני פתוח לכל סוג חדש של שיטת אימון\תחום שקשור למכון כושר (מודע שיותר בתחום הבילדינג) גם מאד אהבתי את המאמר שכתבת שם (למרות שנראה לי קשה לשתות 2 ליטר חלב ביום בלי להקיא אחרי שבוע) בכל מקרה תקרא את ההודעה שלי שוב ותראה אפ התיימרתי איפשהו להיות יותר טוב או יותר מבין ממישהו.
|
אתה נראה לי קצת מבולבל. הבנת הנקרא שלך באמת נראית כמו של מישהו שעברית אינה
שפת העם שלו, כי אתה מתגונן פה על דברים שלא אמרתי או רמזתי.
בכל אופן, זה פורום. מן הסתם שאנשים פה מתקנים אנשים אחרים ומנסים לעזור, אחרת לא הייתה סיבה להחזיק פורום. אני גם לא רואה סיבה למה מישהו בלי תעודת מאמן לא יכול לתקן מישהו בחדר כושר, ולמען האמת תעודת מאמן היא הדבר האחרון שאני מסתכל עליו אם אני מנסה לבחון מקצועיות של מתאמן.
בקשר לגיל שלך - זה פורום. אנחנו באינטרנט. אין פה באמת גילאים, אני יכול להיות בן 94 אם מתחשק לי. ככה שאת הכבוד שלך אתה תצטרך לרכוש בדרכים אחרות.