ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד
2 דברים:
1. גם אם נולדת בחדר כושר, ואת השם שלך אתה כותב באנגלית jim רק כי זה מגניב ודומה ל gym זה לא אומר שאתה מבין משהו מהחיים שלך, ואני לא מדבר עליך ספציפית.
2. בתור אחד שעשה את הקורס - חוץ מאנטומיה (אם מצליחים לסנן את ערימות השטויות שמדברים שם) אין שום דבר יעיל בקורס. לשמחתי הרבה יש אנשים שקוראים את ss והולכים לעשות את הקורס ואז הם באמת מאמנים טובים.
וזה עונה כמובן על מה שאמרת, במצבנו כיום הספר starting strength בשילוב עם practical programming for strength training הם יותר טובים מכל קורס שתעשה בארץ. הסברים מפורטים ומדוייקים גם מבחינה אנטומית, גם מבחינה פיזיולוגית, וגם מבחינה מקצועית ובעלת ניסיון שאין בשום מקום אחר.
נ.ב
אני עדיין מחכה לתשובה: למה הפתיע אותך שלא ראית 100 איש מישראלבודי? שאלתי אם זה בגלל שכל מי שמתאמן כדי להיות חזק הוא פאוורליפטר או בגלל שאתה בטוח שהתחרויות בארץ הן מעולות?
|
טוב, בגלל שאתה עדיין מחכה לתשובה, למען האמת, אני לא מבין בזה, זו היתה תחרות לאנשים חזקים לא לבאדי בילדרים שעושים תוכניות abcdefghi וכו'.
תשאל את חבריך.
אני לא בטוח כלום לגבי התחרויות בארץ, לא הייתי בתחרויות פאוורליפטינג בחו"ל (למען האמת, עברתי שם ולא ממש התעכבתי, היו תחרויות כאלה במר אולימפיה שהייתי, 2009, 2010)
אתה טוען למעשה שהתחרות לא היתה ברמה בשביל שחברי הפורום יתחרו בה ?