צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-12-10, 01:53   #18
nadavmoore
חבר פעיל

אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי.
בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע.
בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט