צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-12-10, 00:58   #3
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
יש בארץ מתחרים כמו מאור זרדז, אלון צוקרמן, סטס סטרוסברג ועוד 2-3 גג, והשאר מזדחלים הרחק מאחור. מה יש לי לקנא, אני לא בודיבילדר בכלל, מי שבאמת ברמה של מתחרה אמיתי - אני מפגרן בכיף ומודה שהוא ברמה של מתחרה אמיתי.
אלוהים יודע כמה החזקתי את עצמי מלהגיב לך לכן אני אשתדל להיות כמה שיותר מנומס(אני לא אצליח)תקשיב יה חתיכת פרה קטרנית ומתלוננת וקנאית בצורה שלא תתואר ...במילה אחת נמאסת די אתה מעלה עצבים של אנשים שאתה אפס לידם ותפסיק עם ההטרלות האלה לך תאכל איזה חצי פרה או סתם שים משהו בפה שישתיק אותך...מתי תבין שאתה רק מסכסך ומסתבך עם האנשים הלא נכונים ...די אני לא מבין למה אתה פה בכלל אם אתה כל כך שונא אותנו ...תעוף כבר כי הבאן לא רחוק ..אתה משועמם תגלוש לאתר של ההומואים האלה שאתה מעלה תמונות שלהם ...מה אתה מבין בספורט בכלל בכל ספורט כלום אפס ממש כמו הרמת משכל שלך...כל העולם ואישתו ירדו עלייך אני מציע שתתחבא מתחת למיטה ותעשה טובה תן מנוחה למקלדת תמצא מישהי (אני לא מאמין שתצליח אבל תנסה)העיקר שתעוף ...אגב גם אני ראיתי את התמונה שהייתה בחתימה שלך ..יש אודישנים של לרדת בגדול תיגש אחי ..תאכל להם את הראש.