צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-12-10, 10:57   #325
Deadlift
חבר פעיל

אימון די טוב הייתי אומר.
Squat:20x5
40x5
60x3
75x1
90x5-5-2 PR היה קשה,אבל בסופו של דבר הצלחתי,בסט השלישי לא הצלחתי לעלות. מזלי ששמתי את המוטות ביטחון גבוה.

Bench:20x5
30x5
40x5
55x1
65x4-2-2 איזה מאמן אחד שעושה סקוואט 170X8,ניגש אליי ואמר לי שהקשת בגב שלי מוגזמת מדיי,והכריח אותי לעשות בדרך שלו. למען האמת הקשת שלו הייתה די טובה,אבל לא גדולה מספיק. והוא אמר ששורש כף היד שלי נורא בעייתי והוא מתעקם בלחיצה וזה יגרום לי לדלקת (אני לוחץ ככה כבר שנה,אבל יש היגיון). גם הרגליים שלי שהם די עגולות (כי הרי שאני עושה ת'קשת הרגליים שלי מתעגלות,הן לא אנכיות לרצפה),אז הוא לקח לי אותן קדימה שיהיו אנכיות. בקיצור כל השינוים האלה עשו לי בעיות בסט.
ובסט הראשון הוא שמר עליי יותר מדיי ונגע לי במוט מהחזרה ה2. לא הרבה אבל נגע.
אם אימון הבא הוא לא יהיה שמה,אני יעשה קשת בדרך חדשה (שראיתי אותכם עושים ולא ניסיתי),שחוץ מהמוט שאתם מתחילים איתו ת'קשת,אתם גם מתיישרים עם הספה,דבר שלא עשיתי בעבר.

Deadlift:60x3
80x1
95x3 היה קשה בטירוףףףףף לא האמנתי שאני אצליח ת'חזרה הראשונה. בהתחלה ניסיתי להזיז ת'מוט מהרצפה ולא הצלחתי אפילו. אחר כך ניסיתי שוב והצלחתי מה שהצלחתי,הסט הכי קשה שהיה לי בחיים שלי. אבל לפחות תיקנתי את הטכניקה. בחזרה הרביעית הרגשתי שהגב התעגל אז ישר זרקתי ת'מוט.

מסקנות:בחיים לא לקנות ת'משקאות אנרגיה. הם יקרים ולא יעילים,לא סומך על קפאין שהוא לא בכדורים/קפה/תה.
הייתה לי התאוששות מעולה,כניראה בגלל ההמבורגר שדפקתי אתמול. עוד 8 ימים אני אצל הרופא בתקווה שאני אוכל לחזור לאכול כמו שמתאמן צריך!
הבנץ' היה 4 חזרות יותר נמוך מהPR הנוכחי. אה... אגב... FUCKING PR איזה אושר! מלא זמן לא עשיתי PR ובטח ובטח שלא בסקוואט!
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט