צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-12-10, 12:52   #19
Deadlift
חבר פעיל

לצערי היום נאלצתי ללכת להתאמן אחרי שהתעוררתי מיד,ככה שהגעתי די עייף ותשוש לאימון.

Squat:20x5
40x5
60x3
75x1
85x5x3 טואווווב! בקצב הזה אימון הבא אני כבר עושה PR!!! בדר"כ אני נתקע בסקוואט והיום לא. בסט השלישי טיפה התעקם לי הגב כי לא עמדתי טוב.
הינה סירטון מהסט הראשון,ניראלי שהברכיים גלשו טיפה. (אגב,איך עושים שיראו את הסירטון ולא את הכתובת?)
http://www.youtube.com/watch?v=sxu9SiC3n30
מי שלא מזהה זה רפי גינת מאחורי.

איך הטכניקה? (המוט לא ישב מי יודע מה על הגב בסט.) אני חוזר לעדכן בסירטונים מדי אימון לאימון.

Press:20x5
30x3
40x1-1
37.5x-2-5-3 ניסיתי לעשות 40 קילו,חזרה אחת בקושי הצלחתי (לא עניתם לי אם לעשות 37.5 או 40 כי פעם שעברה עשיתי 5-4-4.) ירדתי ל37.5 ועשיתי מה שהצלחתי.
המנהל של המאמנים אמר לי שהפרס שלי גרוע בגלל שהגב שלי טיפה מתעקם (וזה נכון,אבל רק שממש כבד לי) אמרתי לו שזה חד פעמי. הוא אמר שגם מלא מתאמנים מתלוננים על הסקוואט שלי ושגם הוא חושב שהוא גרוע (שזה שטויות,המנהל של ווינגייט אמר שזה בסדר,יעני המורה שלהם). אני חייב להקפיד על הטכניקה בפרס.

Powerclean:20x5
30x3
40x1
47.5x0
45x0 תמיד באתי למשוך ת'מוט למעלה,ופשוט יצא לי מעין HIGH PULL. הטכניקה שלי גרועה,אני חייב לעבוד עלייה. אימון הבא 45. (אימון שעבר עשיתי 1-3-3-3-3.)

מסקנות: מאוד מרוצה מהסקוואט.
הפרס דרוש שיפור בטכניקה אבל בסה"כ די בסדר,באתי עייף לא ציפיתי להצליח.
ופאוורקלין מזעזע,אני חייב לתקן את הטכניקה!
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט