צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-12-10, 01:19   #7
tomer90
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 262
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake צפה בהודעה
תעשה להם אימון תחנות עם תרגילים על משקל גוף לכל הגוף(סקוואט חופשי, מכרעיים חופשי, שכיבות שמיכה שונות, כפיפות בטן, עליות מתח- מי שלא יכול שיקפוץ ויעבוד אקצנטרית כמה שיותר לאט), נגיד 10 תחנות(אפשר שיעשו 2-3 אנשים בו זמנית כל תחנה), כל תחנה סט עבודה של 40-45 שניות, 2 מחזורים, 5 דק' מנוחה בין מחזור ראשון לשני(= סה"כ גג חצי שעה כולל מנוחה 5 דק' אחרי)
כדי שלא יהיה מגעיל ומשעמם תשלב תחנות עם כדור, תהיה יצירתי

אחרי זה 20 דקות אינטרוולים, 2 דקות ריצה מהירה 4 דקות ריצה קלה, ל3 חזרות

הם יהיו אנוסים אחרי אימון כזה.
להעביר אימון כזה זה קלי קלות וזה גם יהיה יעיל במגבלות המגעילות שיש בצבא(בדרך כלל יש אנשים, נשק וסירחון, אולי גם כדור ומזרנים)
אם הכושר שלהם באסלה כמו רוב החיילים, שיעשו ריצת 2500-3000 קלה במקום האינטרוולים, מי שלא מסיים בחצי שעה (=הגזמה) ולא שמן בצורה מוגזמת פשוט עגלה וצריך להיבדק
תודה רבה על התגובה ואני מקווה שזה יעבוד כי בסופו של דבר מה שאני מעביר שם זה רשות לא חובה והרוב פשוט מעדיפים שתיתן להם כדור כדורגל ותעזוב אותם, לא יודע המפקד שלי חי בסרט הוא מת על כל החרא הזה של גיבוש וכו', קיצר נקווה שיעבוד ואם יש לכם ראיונות למשחקים שמשלבים כושר, וואלה הכי טוב, תודה.
tomer90 מנותק   הגב עם ציטוט