צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-12-10, 18:33   #2
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ניגרי כרגיל אחלה ראיון ואחלה מרואיין ...אבל אתה מכיר אותי אני חייב להגיד את מה שאני חושב ואני מצטט:
"מי שמכיר אותי יודע. אני חושב שאפשר להתקדם ולהצליח בצורה טבעית, עם תזונה נכונה ואימונים טובים, ואני חושב שאני הוכחה לזה. העניין הוא סבלנות, אז סיפור שאנשים מקצרים אותו לכמה חודשים ייקח לך שנה אבל זה משתלם. מעולם לא נגעתי בחומר לא חוקי וגם לא אגע. אם זה אומר שאני לא אהיה עוד פעם אלוף, אז אני לא אהיה עוד פעם אלוף. לא קרה כלום".
בינונו שנינו יודעים שיש גבול להתפתחות השרירים בעיקר אם עברת את גיל 18...אתה יכול להשמין אתה יכול להרזות אבל לצבור מסת שריר יש פרק זמן מוגבל מאוד וגם אם תדחוף את כל התוספים בעולם ...פשוט לא תעבור את מה שאלוהים הקצה לך...
דבר שני אני לא מכיר את הבחור באופן אישי לכן מה שאני אומר לא מופנה אליו אלא לכל מיני בילדרים שמתחרים שמזריקים מפה עד עכו וטעמו כל סוגי הממתקים הקיימים פתאום יוצאים בהצהרות של "אני לא נוגע" או "טיבעי כמו מים" תפסיקו עם הבולשיט שלכם אף אחד לא באמת מאמין לכם אתם גם לא מעניינים אף אחד את מי זה בכלל מעניין אם אתם לוקחים או לא ...אני כבר אמרתי את דעתי בעניין :אי אפשר לעסוק בבודיבילדינג בלי לקחת "ממתקים"ואם אני לוקח או לו זה בעיה שלי.אבל ישנם קווים אדומים מאוד בולטים :איסור מוחלט לקטינים...פיקוח רפואי צמוד... והכי חשוב אם זה לא באמת חשוב לכם בחיים (מתחרים)אז עדיף לוותר...