רוב הנעורים שלי לא התאמנתי בכלל באימוני משקולות ופשוט הייתי שוחה כהמלצה מהאורטופד לבעיות גב שהיו לי בזמנו, הייתי עושה כל מיני סוגי אימונים ועובד על כל הגוף(אינטרוולים, שבירת שיאים למקצים, ספרינטים, אימוני רגליים עם מצוף, אימוני התאוששות למרחקים ארוכים וכד')--- מיותר לציין שהיה לי גוף של שחיין, ארוך, פלג גוף עליון רחב, וגוף חטוב עם א"ש די נמוך בלי שום דיאטות(77 קילו על 1.85)
אבל הייתה לי חברה שכל מה שעניין אותה זה בטן, חזה והאלכסונים, אז הייתי בתקופה מסויימת, משהו כמו חודשיים-שלוש, בנוסף עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן כמו חמור וזה לא ממש נתן לי משהו.
אחרי צבא נכנסתי לחדר כושר, התחלתי להרים משקלים, גדלתי כמעט רק בפלג גוף עליון, וכשראיתי אנשים תקועים 4 שנים באותם משקלי עבודה ועושים abc ויענו במאסה ונראים כמו שהייתי בגיל 16 החלטתי שחייב להיות משהו מעבר, התחלתי לקרוא והגעתי לss, כל הניסיון שלי בחדרי כושר הוא בערך שנה, מתוך השנה בערך 8 חודשים ליצנות שעברתי איזה 100 תרגילים עם תוכניות ab "מבלבלות שריר" עם חוסר פרופורציה לרגליים והשאר SS.
אני לא אובססיבי בכלל לבטן, אבל יהיה נחמד לראות מה קורה שם אחרי חיטוב בקיץ, אני רוצה להתחיל את התכנית הבאה עם א"ש נמוך, אחרת אני אסיים אותה על 120 קילו
Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 02-12-10 בשעה 16:00.
|