כל תרגיל לחיצה מורכז מערב את היד האחורית(לחיצת חזה, לחיצת כתף)
תרגילי פולי/מתח מערבים את הבייספס
אם תהיה עצימות נכונה ועומס יסף שלא ייתקע לאורך כל הזמן שהוא מתאמן, אז כן, לא חובה לשחק עם שרירים קטנים הם יגדלו לבד, אני לא עשיתי תרגילים מבודדים ליד אחורית או יד קדמית כבר כמה חודשים והיד שלי די גדולה(וזה אפילו שאני מרים משקלים נמוכים יחסית בלחיצות), אולי היא לא ענקית ובחוסר פרופורציות כמו רוב החברי'ה בחדר כושר עם רגלי תרנגולת ויד 45, אבל יש מאסה ועברתי את ה40.
ולא, לחיצת חזה בשיפוע שלילי לא תבטל את הגב כי הגב הוא שריר גדול, והוא צריך גירוי קצת יותר מהבייספס תסכים איתי
שוב, בחדר כושר אם תהיה תוכנית בלי שרירי האמה לצערי, יחשבו שהיא ליצנית, אז חייב לשים 2 סטים.
ברמה העקרונית, בנאדם ברמת האימון הזאת ועם המטרות האלה לא חייב את זה כל עוד התרגילים המורכבים מתוכננים נכון.
דרך אגב, התכנית הזאת במקרה הספציפי(פעמיים בשבוע) תתאים למתאמן הזה רוב הזמן שהוא מתאמן בהתאם למטרות שלו, אפשר להחליף תוכנית שלא ישתעמם, אין מטרה לעשות פיצולים כשאתה בא למכון פעמיים בשבוע, זה בזבוז זמן מוחלט
Lifton, תנסה לחשוב מחוץ לקופסא, יש הרבה תוכניות שלא מתמקדות בשרירים קטנים, מההנחה שביצוע תרגילים מורכבים מערב אותם כבר
Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 01-12-10 בשעה 13:25.
|