Fbw הייתי שם 3 סטים לשריר גדול(3 סטים גב, 3 חזה, 3 רגליים), 2 סטים כתפיים כשכולם תרגילים מורכבים בלי מבודדים(לא משהו כמו פרפר נגיד, שיהיו לחיצות, פולי עליון, סקוואט משקל גוף- מינימום לחיצה במכונה לרגליים)
לא הייתי שם בכלל יד אחורית(אם הכל לחיצות אז למה?) ולא קדמית אבל בשביל שלא יחשוב שאת מדריכה ליצנית שימי לו 2 סטים יד קדמית 2 סטים אחורית בתרגילים מבודדים שיהיה מבסוט.
בסוף האימון 3 סטים לזוקפים או 3 לבטן, כל אימון להחליף, וזה בגלל שבדרך כלל יש אובססיה לבטן, אם אין לו את הג'וק הזה לא חובה- לבטן כדאי תרגילים סטטיים בשביל הרחב בטני ולא מיליון כפיפות.
אם המטרה העיקרית זה חיזוק שרירים כללי ורק פעמיים בשבוע האימון משקולות fbw יכול לקחת לו 45 דקות וזה אחלה אימון שבעולם בשביל המטרות שלו, הכל בטווח חזרות של RM10 קליל ונחמד עם זמני מנוחה מתאימים(לא 5 דקות, לא 40 שניות).
בעיקרון הייתי ממליץ לו לעלות במשקלים בצורה מינורית כדי לראות התחזקות, נאמר 2.5 קילו בשבוע או כל 4 אימונים(בטח יעשה את זה אוטומטית), שיהיה איזשהו מדד להתחזקות בתרגילים המורכבים, להתחיל מנמוך יחסית ולעלות לאט
יכול להחליף תרגילים שלא ישתעמם...
Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr
|