צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-11-10, 13:25   #192
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
אפשר להגיד על ws הכל
הם מוזרקים
עושים רבעים
משתמשים בכל ציוד אפשרי

אף אחד לא יכול להגיד שהם לא חזקים.
אגב גם חלק מהחברים של ריפטו כמו ac וג'סטין מזריקים.....

אבל יש הגיון מאחורי השיטה, והיא גם כמו התכניות של ריפטו בנויה על יסודות ברורים וקווים ברורים, רק שהם שונים לגמרי ממה שריפ אומר.

Ws for skinny kakers - להתחזק במהלך העונה
conjugate method - תכנית לכל אחד שרוצה להתחזק, בפרט פאוורליפטרים. בנויה על פריודיזציה שמשלבת כמה אלמנטים והכל בשבוע אחד.

אם כבר אני ייתן על קצה המזלג כמה דברים שלואי אומר שיוצאים נגד השיטה של ריפטו

1. לואי אומר שאם אתה תקוע בסקבט, לעשות עוד סקבט לא בהכרח יעזור, אלא מה שצריך לעשות זה למצוא את הנקודה החלשה ולהתמקד בה
2. לואי אומר שאימונים רציפים באותו תרגיל מעל 90 אחוז עצימות לאורך זמן (אצלו זה 3 שבועות גג), גורמים לירידה בקואורדינציה ולרגרסיה, לכן תרגילי הmax effort עוברים רוטציה כל 1-3 שבועות.
3. ליפטר הוא חלש ברוב הפעמים כי הוא לא מספיק מהיר (ועל כן יש סקוואט ובנץ' מהיר)
4. הנפח נעשה בתרגילי עזר ולא בתרגילים הגדולים (לטענתו כדי לא להתיש יותר מדי)
5. תרגול 3 הגדולים לא יתבצע כמעט במהלך התכנית, אלא שימוש בתרגילים שמדמים את התנועה אבל בעלי אופי שונה
6. אימון דינמי ואימון עצים (שזה כמה עמודים בפני עצמו) (האימון העצים מזכיר את היום עצימות, הדינמי שונה לגמרי)

כל העניין בתכנית הוא לגוון וכל הזמן לתקוף תנקודות החלשות, בגלל זה הם משתמשים ב300 סוגי מוטות וגומיות, ויש להם בערך 600 תרגילי me (עצימות) לפלג גוף תחתון, ככה שלמישהו כמוני כמוך זה קצת בעיה, אבל תמיד אפשר לאלתר, ולהקטין את הרוטציה של התרגילים.

הוגה השיטה הוא לואי סימונס והוא בערך כבר בן 200
אני לא יוצא כנגד אף אחד מהם
אני מאוד מעריך את שניהם
גם לביל סטאר יש את הpc שהוא התרגיל של התפוצצות (מהירות), האימונים שלו מותאמים לפוטבול

אתה סתם לא אוכל, לכן אתה מחפש תוכניות אחרות
moo מנותק   הגב עם ציטוט