אימון טוב כי הסקבט היה די עמוק, שברתי בכל הסט המצולם, יום שלישי אני אעלה סרטונים.
הנה עוד אימון שאכלתי בו חרא ממאמנים בחוץ, הלוואי והייתי יכול לבנות לי שטח אימונים בגינה, זה גם ייפגע לי בעבודה אם אני אנסה להתקבל למקומות האלה ויחשבו שאני ליצן, וזה ממש באסה תכלס:
מדריכה(באה בחימום עם 60 קילו): אתה עושה סקוואט בשביל המקרבים של הירכיים?
אני: מה זאת אומרת?
מדריכה: יש סקוואט לחיזוק ירכיים סקוואט למטרה אחרת וכו' לפי העמידה
אני: אוקיי, נגיד וכן
מדריכה: לא זה בסדר, רק תיזהר אתה מגדיל יותר מדי את הלורדוזה המותנית
אני: אוקיי תודה
המנהל של המכון, בא בסט האחרון: "יש לך סיבוב אגן מוגזם, אתה יוצר עומס מטורף על חוליות l4 וl5, אתה תפרוץ ככה דיסק בטוח, למה משקלים כאלה גבוהים?"
אני: "רוצה להתחזק לא מעניין אותי היפרטרופיה ואסתטיקה, אני עושה תוכנית כוח כדי להיות חזק"
הוא: "תוריד משקלים תעשה טווח תנועה חלקי חבל להיפצע, השלד שלנו לא אמור להחזיק משקלים כאלה, השרירים יחזיקו אולי אבל החוליות לא, אתה יכול לעשות לג פרס לדוגמה בשביל לא להיפצע. חבל אתה צעיר כל החיים לפניך"
אני: "היה לי סיבוב אגן מוגזם?"
הוא: "כן, גם העמידה שלך לא נכונה, למה אתה עומד ככה רחב ועם רגליים לצדדים, שמע אתה מנוי פה תעשה מה שנראה לך, אבל אם היית שחקן פוטבול הייתי מבין, מרוויח מלא כסף מסכן את הבריאות ואז יש לך רופא צמוד שיטפל בך, אבל זה לא מתאים לבנאדם רגיל"
אני: "אוקיי תודה אני אזהר פעם הבאה ואעשה טווח תנועה חלקי עם משקל נמוך"(הוא הלך)
בשביל הרקורד, האגן שלי היה כמו בכל הסרטונים, אין לי פתאום סיבוב אגן קיצוני, לא חושב שיש פה קייס.
בכל מקרה אם אני רוצה לעבוד שם ויחשבו שאני ליצן שהורס את הבריאות שלו זה בעייתי, אחח אם הייתי יכול לבנות לי משהו בבית...
האימון:
סקבט:
105x3x5- קל
בנץ'
82.5x3x5- אין כאבים כמעט, עוד שבועיים pr
דדליפט
145x1x3- חזרה רביעית היה לי כאב לא טוב בזוקפים, אמרתי אני לא רוצה לשרוף את עצמי והפסקתי, צריך לחתוך לקפיצות של 2.5 כנראה
לא היה זמן למתח
Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr
|